Connect with us

Horoscop

Luna Nouă în Leu pe 19 august. Sunt anunțate mari schimbări pentru zodii

Pe 19 august, un nou eveniment astronomic vine să le schimbe viaţa unor nativi. Luna Noua este asociată cu noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți nou în viața voastră. Luna Nouă în Leu are, de această dată, o influenţă extrem de mare asupra majorităţii. Află cum anume te afectează și cum va fi schimbat destinul tău!

Luna Nouă în Leu pe 19 august. Sunt anunțate mari schimbări pentru zodii

De regulă, Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, iar în semnul de foc al Leului, acest început trebuie să fie mai curajos ca niciodată, magistral şi plin de semnificaţii. Pe durata fenomenului, nativii semnelor de foc vor fi cei mai afectaţi, însă nu din punct de vedere negativ. Ei vor trebui să înţeleagă semnalele Universului şi să îşi dovedească isteţimea. Astfel, trebuie să se decidă dacă merg spre noi orizonturi sau le preferă pe cele vechi.

În timp ce nativii semnelor de foc trebuie să descifreze legile Universului, ceilalţi sunt nevoiţi să înțeleagă ce vor să facă cu viețile lor, ce menire au în această lume și care este destinația finală, la care vor să ajungă. Unii au fost indecişi până acum ori au luat decizii greşite, însă după Luna Nouă, vor trebui să aleagă calea cea dreaptă și să își facă ordine în idei și în suflet, să dea voie celor mai bune planuri să fie puse în aplicare.

Luna Nouă în Leu influențează sectorul comunicării, care va fi plin de provocări, unele bune, altele mai riscante. Există riscul unor enervări intense, care pot sta la baza unor neînțelegeri, a unor replici, a unor răspunsuri în contradictoriu, care pot degenera ușor în conflict verbal.

Atenție la neatenție!

După Luna Nouă, te vei simţi nostalgic şi vei căuta pe cineva din trecutul tău, ceea ce nu este deloc indicat să o faci. Poate fi vorba despre un prieten vechi, un fost iubit sau o rudă de care ţi-ai amintit şi simţi că trebuie să reiei legătura, dar nu se știe cât de benefic va fi acest lucru. Încearcă să nu zăboveşti prea mult în clipele din trecut pentru că ele sunt, în fond, o pierdere de timp şi nu îţi garantează fericirea din prezent. Unele clipe din trecut te pot sensibiliza peste măsură, aşa că fii atent la ce sau cine anume alegi să te gândeşti.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top