Connect with us
Horoscop 23 decembrie 2017. Vor apărea conflicte sentimentale şi sociale

Horoscop

Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017. Sfârșit de săptămână tumultos pentru zodii!

Gemeni

Sâmbătă:  Azi iei o decizie de care depinde întreaga ta carieră. Ai grijă ce faci, pentru că acțiunile tale pot fi ireversibile.

Duminică:  Poartă o discuție lămuritoare cu partenerul de viată înainte să vă aruncați vorbe de care v-ar putea părea rău.

Rac

Sâmbătă:  Pornești la drum într-o lumină nouă. Problemele avute în ultima perioadă sunt acum privite altfel de
către tine și asta e tot ce contează. Continuă să cauți soluții la fel de eficiente.

Duminică:  Nu îți mai ascunde visele, nu te feri să speri la tot ce e frumos și încântător pentru inimă ta. Bucură-te de fiecare moment și fă din existența ta ceva unic.

Leu

Sâmbătă:  Analizează toate riscurile la care te expui în momentul de față. Trebuie să pornești pe un drum nou, însă ai nevoie de mai multă siguranță.

Duminică:  Ai o zi bună, mai ales pe plan profesional. Implică-te mai mult în proiectele tale personale și vei avea numai de câștigat.

Fecioară

Sâmbătă: Faci o greșeală mare însă acest lucru nu înseamnă ca nu o poți remedia. Trebuie să fii mai optimist și să treci peste toate mai ușor.

Duminică: Ai o zi agitată, mai ales în familie. Trebuie să îți păstrezi calmul. Este foarte important să îi asculți pe ceilalți căci așa vei rezolva toate problemele.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top