Connect with us
Horoscop 23 decembrie 2017. Vor apărea conflicte sentimentale şi sociale

Horoscop

Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017. Sfârșit de săptămână tumultos pentru zodii!

Balanță

Sâmbătă: Nu știi ce să alegi. Ești la o răscruce de drumuri și trebuie să te gândești foarte bine. Încearcă să fii calm și cât mai realist.

Duminică: Astăzi trebuie să înveți să taci. Păstrează pentru tine părerile și lasă-i pe ceilalți să decidă singuri. Nu este momentul să faci gălăgie

Scorpion

Sâmbătă:  Mergi într-o delegație sau într-o excursie neprevăzută însă nu prea ai chef. Cei de lângă tine vor simți asta, așa că mai bine încerci să te înviorezi puțin.

Duminică:  Nu te întrista și muncește în continuare. Roadele nu vor întârzia să apăra, așa că nu trebuie să îți faci griji. Uneori succesul întârzie, însă la un moment dat își face apariția.

Săgetător

Sâmbătă:  Ai grijă cum te porți cu ceilalți! S-ar putea să îi rănești fără să îți dai seama, iar apoi vei regretă. Fii mai maleabil.

Duminică: Nu ești mulțumit de situația financiară actuală. Vrei mai mult, însă ceva te blochează atunci când vrei sa pui în practică o idee. E cazul să faci o analiză mai serioasă.

Capricorn

Sâmbătă: Fii precaut dacă ai de gând să te muți ori să începi un proiect nou. E timpul să gândești lucrurile ceva mai mult înainte de a te apuca de ele

Duminică: Te doare să vezi că cei care țin cu adevărat la tine nu îți sunt aproape acum. E cazul să nu mai pui la suflet nepăsarea celorlalți. Te-ai gândit că poate și ei au nevoie de alinare?

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top