Connect with us
Horoscop de weekend 18 - 19 iunie 2016

Horoscop

Horoscop de weekend 18 – 19 iunie 2016

Horoscop de weekend 18 – 19 iunie 2016. Vezi previziunile detaliate pentru zilele de sambata si duminica.

Berbec

Sambata: dupa o saptamana agitata este timpul si pentru relaxare. Este vorba si despre relaxarea fizica, dar si despre cea psihica, intrucat nervii Berbecilor au fost cam solicitati in ultimul timp.

Duminica: apropierea zilei de luni va crea un usor disconfort Berbecilor, asa ca persoanele din jurul lor trebuie sa ii inteleaga si sa le accepte toanele, caci nu degeaba sunt considerati alintatii zodiacului.

Taur

Taur sambata: ziua de astazi se anunta una de succes pentru Tauri. Un plan pe care il aveau de mai mult timp, va fi indeplinit spre seara si va fi un motiv de sarbatoare alaturi de cei dragi.

Taur duminica: petrecerea de sambata isi spune cuvantul. Apar inhibitia, iritabilitatea si lipsa de sociabilitate, ceea ce, asa cum era de asteptat, va contribui la unele conflicte cu apropiatii. Totusi, vestea buna este ca relatiile sentimentale nu au de suferit.

Citeste si: Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

TOP 3 Zodii cu cea mai buna intuitie

Gemeni

Gemeni sambata: ziua buna se cunoaste de dimineata si asa va fi si pentru Gemeni, care vor fi invadati de multe energii pozitive. Acest efect se va simti si jurul tuturor celor care vor intra in contact cu nativii din Gemeni.

Gemeni duminica: este mai bine ca Gemenii sa nu iasa din casa. Sunt anumite energii negative care ii asteapta in afara caminului si este mai bine sa le evite daca doresc sa evite anumite situatii periculoase.

Rac

Rac sambata: debut de zi cu multe semne de intrebare si angoase, adica exact ce nu le trebuie pesimistilor Raci. Totusi, cu putina atentie, ziua se va termina cu bine pentru nativii acestei zodii, iar weekendul va continua normal.

Rac duminica: sa fie odihna multa pentru Raci. Fara decizii importante in aceasta zi. Este mai bine asa. Duminica aceasta trebuie petrecuta linistit, acasa, departe de planuri. Creierul Racilor are nevoie de odihna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top