Connect with us

Horoscop

TOP 3 Zodii cu cea mai buna intuitie

Urmatoarele zodii au capacitatea de a citi oamenii si de a evita situatii care le-ar face rau, pentru ca au instinct foarte dezvoltat. Iata care sunt aceste trei zodii cu cea mai buna intuitie.

Locul 3 – Leu

Nativul Leu poate parea narcisist la prima vedere. Insa, in spatele acestui aer de superioritate se ascunde o intuitie foarte buna. Tocmai din acest motiv, Leii au tendinta tendinta de a fi putin aroganti.

Stiu foarte bine cand o afacere este buna si merita sa investesti in ea, plus ca este aproape imposibil sa fie dusi cu zaharelul de cineva.

leu

Intuitia lui buna face Leul sa aiba o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor.

Citeste si: Care sunt cele mai agresive zodii. Nu te juca cu nervii lor!

Citeste si: Top 3 Cele mai materialiste zodii. Iubesc banii si luxul!

Instinctele bune il ajuta pe nativul Leu sa evite persoanele cu interese meschine, iar de aceea nu se va inconjura de oameni cu doua fete.

Zodii cu cea mai buna intuitie

Locul 2 – Balanta

Zodie a echilibrului, Balanta are o intuite foarte buna asupra firii umane. O Balanta te poate citi ca pe o carte deschisa inca de la prima intalnire. Nativii acestui semn zodiacal reusesc sa vada dincolo de aparente, asa ca ipocrizia si linguselile nu functioneaza cu ei.

balanta

Guvernate de Venus, care ii face oameni intuitivi, Balantele privesc patrunzator in sufletul uman, astfel ca stiu perfect cu cine trebuie sa aiba de-a face si cu cine nu.

Citeste si: Zodiile celor 12 apostoli

Intuitia lor financiara este si ea foarte buna. Pot simti, instinctiv, de unde vin banii si au fler in afaceri. Au talentul de a „mirosi” oportunitatile si succesul, iar diplomatia de care dau dovada in orice imprejurare ii face sa obtina maximul din orice imprejurare.

Locul 1 – Pesti

Despre Pesti poti spune ca au abilitati extrasenzoriale. Uneori, pot sa chiar sa prezica evenimente majore din sanul familiei sau din viata celor apropiati. Aceste abilitati de medium li se trag de la Neptun, planeta care ii guverneaza, astrul care  sporeste intuitia si simtul premonitiei.

Citeste si: Femeile din aceste zodii sunt adevarate zeite in pat!

Citeste si: Top 4 Cele mai bune mame, in functie de zodie

Se spune ca Pestii au capacitatea de a simti o minciuna chiar in momentul in care interlocutorul lor o gandeste. Potentialul intutitiv al Pestilor ii face sa ia decizii bune si sa evite situatiile care le-ar putea provoca mari neplaceri sau necazuri.

pesti

Intuitia lor este lucrul in care au cea mai mare incredere. Pentru ca pot sa presimta foarte des ce se va intampla si pentru ca anticipeaza aproape orice lucru important, chiar si cei din jurul lor se bazeaza pe ei. Acest „al saselea simt” al lor ii face inclinati spre activitati precum ghicitul in cafea, in carti de tarot sau in palma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top