Connect with us
Horoscop de weekend, 2-3 mai 2020. Zodiile întâmpină probleme financiare

Horoscop

Horoscop de weekend, 2-3 mai 2020. Zodiile întâmpină probleme financiare

Previziuni pentru toate zodiile în acest weekend. Horoscop complet 1-3 mai pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit la început de lună!

Berbec

Sâmbătă: Azi aveți ocazia să demonstrați că sunteți capabili și vă puteți îndeplini orice scop.Nu vă pierdeți în detalii, fiți productivi!

Duminică: Nu vă aventurați să stabiliți decizii importante. V-ați putea lovi de un eșec, nu sunteți prea inspirat în această zi.

Taur

Sâmbătă: Dacă la începutul zilei ți se va părea că nimic nu merge bine, pe parcurs, vei primi un semn care îți va reda încrederea că orice vis poate deveni realitate.

Duminică: Comunicarea cu ceilalți nu va fi prea eficientă și s-ar putea să nu vă faceți înțeleși sub nicio formă.

Gemeni

Sâmbătă: Azi ai putea fi ceva mai răutăcios decât de obicei. Fii mai rezervat și nu le da celorlalți motive să te catalogheze greșit.

Duminică: Întâmpinați probleme de concentrare și nu veți fi prea productivi. Nu forțați lucrurile și odihniți-vă!

Rac

Sâmbătă: Fii mai chibzuit la bani și apucă-te de economist. Ai nevoie de resurse pentru un anumit proiect, ar fi păcat să ratezi această șansă.

Duminică: Problemele financiare s-ar putea rezolva azi. Un membru mai în vârstă din familie vă poate oferi o sumă de bani generoasă, care vă va fi de mare ajutor.

Leu

Sâmbătă: Ai multe de făcut în această zi, iar ceilalți nu te sprijină. Nu te lăsa influențat de gurile rele și demonstrează-le că ești de neoprit.

Duminică: Nu luați decizii importante azi, nu sunteți într-o formă prea bună. Feriți-vă de bârfe, nu sunt de domeniul vostru și nu vă reprezintă.

Fecioară

Sâmbătă: Rupeți-vă de trecut și bucurați-vă de tot ce vă oferă viața acum. Azi e momentul să puneți lucrurile în ordine atât în minte, cât și în suflet.

Duminică: Sunteți stresat și obosit, nu luați decizii importante, ați putea da greș. Odihniți-vă, profitați de orice propunere în acest sens. Aveți grijă de sănătatea voastră!

Balanță

Sâmbătă: Partenerul de viață vă face astăzi să vă simțiți răsfățați și iubiți. Dragostea plutește în aer sâmbătă și lucrurile merg de minune. Bucurați-vă din plin de romantism!

Duminică: Situația materială nu e una prea bună, dar azi sunteți determinați să vă ridicați standardele. Ca să evitați orice eșec, fiți atenți șa detalii!

Scorpion

Sâmbătă: Scorpionii sunt sâcâiți azi de mofturile unei persoane arogante. Cu toate acestea, vor face față și acestei situații și vor putea coborî la nivelul acestui om. Vă adaptați cu ușurință mereu.

Duminică: Scorpionii sunt foarte capricioși azi și nimic nu îi poate mulțumi. Starea voastră se va schimba spre seară, când veți primi o veste bună de la un apropiat.

Săgetător

Sâmbătă: Sunteți împovărați de griji și nu vă puteți concentra. Persoana iubită vă va scoate din această stare și vă va binedispune din plin.

Duminică: Nu discutați pe teme de afaceri, ați putea lua decizii neinspirate. Fiți atent cu persoana iubită, oferiți-i afecțiunea de care are nevoie.

Capricorn

Sâmbătă: A venit timpul să pui în aplicare tot ce ai învățat. Te vei bucura de reușite mari, pentru că ai o bază puternică și toate resursele adunate te vor ajuta.

Duminică: Nu vă asumați prea multe responsabilități și bazați-vă pe ajutorul persoanei iubite. Ea va fi mereu acolo să vă ajute când aveți mai mare nevoie.

Vărsător

Sâmbătă: Nu lua în seamă răutățile celor care te critică! Arată-le că te poți bucura de succesul pe care l-ai obținut cu greu, chiar dacă ei îți pun piedici.

Duminică: Ați obosit și aveți nevoie să vă încărcați bateriile. Aveți grijă de starea voastră de sănătate, pentru că altfel, nu veți putea funcționa așa cum v-ați dori. Nu veți fi productivi!

Pești

Sâmbătă: Funcționezi foarte bine azi din punct de vedere intelectual! Ai un răspuns penru orice întrebare și ești capabil să rezolvi orice problemă.

Duminică: Nu este ziua potrivită pentru a lua decizii importante. Nu vă faceți planuri de viitor. S-ar putea să nu le respectați și să regretați mai târziu.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top