Connect with us
Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2017. Peștii, subiect de bârfă pentru cei din jur

Horoscop

Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2017. Peștii, subiect de bârfă pentru cei din jur

Gemeni

Sâmbătă:  Sunteti incapatanat si tineti cu dintii la principiile dumneavoastră, motiv pentru care relațiile cu prietenii pot fi afectate. Va sfatuim sa analizati si varianta ca prietenii pot avea dreptate.

Duminică:  Lipsa banilor și micile probleme cu partenerul de viață vă strică dispoziția. Însă, un ajutor va veni de la cine te aștepți cel mai puțin.

Rac

Sâmbătă:  Vă treziți cu chef de călătorie. Vă faceți planuri de vacanță și vă bucurați de susținerea persoanei iubite.

Duminică: Atunci când ai o dilemă încearcă să asculți și părerile celor care țin la tine. Azi veți primi sfaturi utile din partea unei persoane mai în vârstă.

Leu

Sâmbătă: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Vă sfătuim să nu acționați la nervi, ci să analizați bine situația!

Duminică: Munca depusă își va arată rezultatele în scurt timp și puteți câștiga bani frumoși. Vă sfătuim totuși să nu vă faceți planuri mari, pentru a nu fi dezamăgit!

Fecioară

Sâmbătă: Ziua ar putea fi dată peste cap de o veste de la un prieten, care are legătură cu un plan comun. Vă recomandăm să vizionați un film bun, pentru a vă detașa de griji!

Duminică:Un prieten apropiat îți va cere ajutorul. Dacă poți, încearcă să-i fi alături. Nu se știe când roata se întoarce!

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top