Connect with us
Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2017. Peștii, subiect de bârfă pentru cei din jur

Horoscop

Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2017. Peștii, subiect de bârfă pentru cei din jur

Balanță

Sâmbătă:Puteți să vă faceți planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută cu sfaturi utile.

Duminică: După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu un membru al familiei. Vă sfătuim să vă calmați, pentru că în scurt timp totul revine la normal.

Scorpion

Sâmbătă:Vă sfătuim să nu vă faceți un plan strict pentru astăzi. Dimineața sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Iar după-amiază este posibil să vă ocupați de o problemă intervenită în familie.

Duminică:  Încearcă să te odihnești, pentru că te așteaptă o săptămână plină. Nu nejlija partenerul de viață, care tânjește după momentele petrecute împreună.


Săgetător

Sâmbătă: Dimineată aveți de alergat pentru a rezolva niște acte. Spre seară, vă pregătiți să mergeți în vizită, împreună cu partenerul de viață.

Duminică: Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza în scurt timp. Vă sfătuim să vă prioritizați planurile.

Capricorn

Sâmbătă: Trebuie să iei o decizie, însă ai grijă. Nimeni nu te obligă să dai un răspuns pe loc. Ai timp suficient înainte de a alege. Analizează argumentele pro și contra și abia după acționează!

Duminică: Nu te lăsa descurajat că rezultatele nu apar atât de repede la planul la care ai muncit. Păstrează-ți interesul, muncește cu implicare și vei avea mari satisfacții!

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top