Connect with us
Horoscop de weekend 22-23 august. Ce surprize ne rezervă acest weekend

Horoscop

Horoscop de weekend 22-23 august. Ce surprize ne rezervă acest weekend

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop de weekend 22-23 august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestor zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în weekend în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop de weekend 22-23 august. Berbec

Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împarţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat. Ştii cum se zice: cere şi ţi se va da! A te chinui singur să rezolvi o problema nu e chiar în avantajul tău, pentru că uneori ajunge doar să recunoşti că ai nevoie de ajutor şi acesta vine în cantităţi uriaşe.  Există atâţia oameni care deţin cheia la problema care te frământă.

Taur

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort. Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine.

Gemeni

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profită de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta.

Horoscop de weekend 22-23 august. Rac

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te îndeamnă la schimbare. O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma această scânteie abia întrezărită într-o flacără.

Leu

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe paşi pe care-i consideri nesemnificativi.

Fecioară

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Azi ai curaj să-ţi transmiţi gândurile în Univers în mai multe direcţii simultan, de parcă ai avea o legătură directă cu cineva acolo sus care îţi ascultă lista de dorinţe. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj să visezi cât mai multe, şi apoi, odată emise aceste planuri spre cer.

Citește aici intrarea Soarelui în Fecioară

Horoscop de weekend 22-23 august. Balanță

Ai ocazia să descoperi sursă problemelor din viaţă ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte. Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu persoana iubită din cauza unor mesaje înțelese greșit. Este o perioadă a confuziilor, iar nativii ar trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Scorpion

Meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priveşti spre cer şi să ceri ceea ce vrei să primeşti. Vei fi răsplătit din belşug, pentru că tot ce faci, tot ce reprezinţi e felul în care Dumnezeu te-a lăsat pe pământ şi dacă El te iubeşte aşa, tu de ce te-ai privi cu alţi ochi?  Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior.

Săgetător

Nu poţi scăpa de gafe, dar poţi trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face. Nu transforma o banală greşeală într-un dezastru, pentru că nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu într-un moment de neatenţie nu e deloc aşa de gravă cum ai tendinţa s-o tratezi. Priveşti lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu poţi spune foarte clar dacă ai deplină încredere în oameni, sau ar mai fi unele semne de întrebare cu privire la energia pe care o degajă. Poţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj.

Horoscop de weekend 22-23 august. Capricorn

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase. Azi sufletul tău cere cu mai multă putere să îi îndeplineşti o dorinţă. Nu i te poţi opune, e atât de intensă, încât va deveni un fel de obsesie şi până nu te ocupi de ea, nu te poţi relaxa. Orice îşi doreşte inima ta, devine literă de lege pentru tine.

Vărsător

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci. Nu te simţi în stare să faci faţă disputelor aprinse în jurul tău astăzi şi preferi să stai în banca ta, dar, oricât de tolerant ai fi, oricât de dornic de armonie şi pace, tot îţi va sări şi ţie la un moment dat ţandăra. Sunt subiecte mult prea interesante că să stai pe margine.

Pești

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Te preocupă deja altă direcţie, dar nu te poţi concentra asupra ei până nu duci la capăt ce ai început. Fă un efort să termini ce ai început, că să te poţi elibera de sarcini restante şi mai apoi să te poţi dedică noului plan care s-a născut în mintea ta.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top