Connect with us
Horoscop de weekend 23-24 mai. Se anunță un weekend complicat

Horoscop

Horoscop de weekend 23-24 mai. Se anunță un weekend complicat

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 23-24 mai complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestui weekend aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Horoscop de weekend 23-24 mai. Berbec

Sâmbătă: Berbecii au azi o zi de succes, de care se vor bucura din plin. Fie că sunt personajele principale ale unei petreceri sau doar invitați, vor face tot ce le stă în putință să încingă atmosfera.

Duminică: Berbecii nu cor avea parte de o ultimă zi de weekend prea productivă. Ar putea suferi pierdere de ordin financiar din cauza unei afaceri care nu a mers conform planului.

Taur

Sâmbătă: Taurii sunt foarte misterioși azi și atitudinea lor le ridică semne de întrebare celor din jur. Deși ar vrea să le vorbească, nu au curaj și tind să se îndepărteze de nativii acestei zodii.

Duminică: Problemele financiare vă aduc în pragul disperării și riscați să deveniți irascibil și cu cei din jurul vostru. Controlați-vă și evitați orice fel de conflict, pentru că ați putea distruge prietenii frumoase.

Gemeni

Sâmbătă: Rezultatele obținute azi te bucură, la fel ca pe ceilalți care s-au implicat în acest proiect alături de tine. Nu fi egoist și recunoaște și meritele celorlalți, fără ajutorul cărora nu ai fi ajuns în acest punct.

Duminică: Gemenii sunt astăzi într-o formă de zile mari și se pare că weekendul le priește de minune. Astăzi este o zi perfectă pentru călătorii sau stabilirea și implicarea în anumite afaceri importante

Rac

Sâmbătă: Racii muncesc foarte mult azi și depun eforturi mari pentru a demonstra că au dreptate. Se află într-o ipostază neplăcută, în care ceilalți se folosesc de bunătatea lor și încearcă să le distrugă imaginea.

Duminică: Racii au azi tendința de a reacționa impulsiv, ceea ce ar putea genera conflicte cu prietenii și partenerii de lucru sau de afaceri. Astfel, vă veți putea îndepărta de ei fără să vreți.

Horoscop de weekend 23-24 mai. Leu

Sâmbătă: Leii au puterea azi de a ajuta un apropiat care are probleme. Ei sunt singurii care le pot alina durerea și le pot ridica moralul prin simpla prezență a lor sau o vorbă bună.

Duminică: Leii se supără foarte tare azi, din cauza faptului că unii apropiați nu își respectă promisiunile. Ar trebui să fie, totuși, mai înțelegători, pentru că această amânare ar putea fi provocată de cauze importante.

Fecioară

Sâmbătă: Primești azi un sfat de la o persoană matură, cu multă experiență de viață. Acest sfat îți va fi de mare ajutor și te va ajuta într-o situație la care nici nu te așteptai. Acceptă-i ajutorul.

Duminică: Fecioarele nu sunt într-o stare prea bună azi, ceea ce nu le va avantaja prea tare dacă se ocupă de rezolvarea unor probleme importante, ce necesită mult tact.

Horoscop de weekend 23-24 mai. Balanță

Sâmbătă: Balanțele sunt pe punctul de a comite o infracțiune. Lucrurile nu merg așa cum v-ați propus și ați fi dispus să obțineți succesul pe căi ilegale. Nu cădeți în plasa celor care vor să vă distrugă imaginea.

Duminică: Aveți prea multe planuri și responsabilități în spate și nu vă puteți descurca cu toate. Cereți-le ajutorul apropiaților, pentru că nu puteți face față unei asemenea situații. Nu vă implicați astăzi în afaceri.

Scorpion

Sâmbătă: Ești plin de viață azi și te comporți ca un copil pus pe șotii. Starea ta este determinată și de prezența tot mai mare a celor mici în viața ta. Nu e rău să te simţi liber să faci ce vrei.

Duminică: În prima parte a zilei vă veți confrunta cu probleme de comunicare, iar ceilalți nu vor reuși să vă înțeleagă sub nicio formă, ceea ce vă va frustra. Acest fapt v-ar putea afecta relațiile de prietenie sau chiar cele amoroase.

Săgetător

Sâmbătă: Azi ai parte de câteva conflicte în familie. Tu ești singurul care poate dezmorți această stare tensionată și poate aduce lucrurile la normal. Nu pune paie pe foc și nu lua parte la ceartă.

Duminică: Săgetătorii se axează prea mult pe unele probleme de ordin intelectual, ceea ce le-ar putea afecta relațiile de prietenie și chiar să-i îndepărteze de persoanele apropiate. Totuși, satisfacția morală va fi mare.

Horoscop de weekend 23-24 mai. Capricorn

Sâmbătă: Capricornii trebuie să plece astăzi dintr-un loc sau o perioadă ia sfârșit pentru ei. O vor face cu emoții fie pentru că ar mai fi vrut să rămână acolo, pentru că sunt puțin nesiguri la ce le rezervă viitorul.

Duminică: Capricornii sunt foarte inhibați, ceea ce le va aduce probleme de comunicare. Nu vă implicați în proiecte importante și anulați orice întâlnire programată azi, pentru că nu veți avea succes.

Vărsător

Sâmbătă: Vărsătorii sunt sfătuiți să stea mai mult în compania celor experimentați, mai în vârstă, de la care pot fura meserie. Stai pe lângă frații mai mari, pe lângă părinți, pentru că de la fiecare ai câte ceva de învățat.

Duminică: Dimineața zilei de duminică v-ar putea surprinde într-o stare mai puțin plăcută din cauza unor probleme de sănătate. Nu refuzați comunicarea cu cei apropiați, pentru că vor doar să vă ajute.

Pești

Sâmbătă: Peștii sunt foarte pregătiți să spună lumii ce au ales, ce decizii vor adopta în următoarea perioadă. Înainte de asta, analizați, totuși, situația mult mai amănunțit și vedeți dacă există și alte perspective.

Duminică: Peștii trebuie să știe că ziua de duminică nu este favorabilă vizitelor in interes profesional, pentru că  nu le-ar aduce niciun câștig material. Din contră, pierderile ar putea fi mult mai mari decât ați crede.

Citește aici horoscopul iubirii din luna iunie sau află cum se va schimba sensul vieții tale.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top