Connect with us
Se schimbă "Sensul vieții". Află cum vor fi influențate zodiile de această schimbare

Horoscop

Se schimbă „Sensul vieții”. Află cum vor fi influențate zodiile de această schimbare

Astrologia a fost marcată de un eveniment important în data de 5 mai, care va provoca schimbări în viețile oamenilor. Acest eveniment are loc o dată la un an și jumătate. Axa destinului își schimbă semnele zodiacale și generează energii asupra tuturor zodiilor.

Se schimbă „Sensul vieții”. Află cum vor fi influențate zodiile de această schimbare

După 18 ani jumătate, Axa Destinului intră în semnele Săgetător-Gemeni, unde va sta pentru aproximativ 1 an jumătate. Axa Destinului este formată din cele două noduri ale Lunii, Nodul Lunar Sud și Nodul Lunar Nord.

Nodul Lunar Sud reprezintă trecutul nostru, experiențele și faptele care ne caracterizează, dar și ceea ce ne-a marcat și de care trebuie să ne desprindem pentru a evolua.

Nodul Lunar Nord reprezintă scopul nostru în viață, ceea ce trebuie să învățăm, experiențele pe care trebuie să le trăim și punctele pe care trebuie să le atingem în scopul autodepășirii.

Acest nou transfer își va pune amprenta asupra tuturor zodiilor, însă cele mai marcate vor fi cei născuți sau care au ascendentul în Gemeni sau Săgetător, dar și cei care la naștere (în astrograma natală) au Nodul Sud/Nord în Gemeni sau Săgetător.

Berbec

Trebuie să te desprinzi de trecut și să te axezi pe prezent. Perfecționează-ți studiile și aptitudinile și folosește bagajul spiritual pentru a face o schimbare profesională. Comunicarea este punctul tău forte. Direcțiile spre care trebuie să te orientezi sunt comerțul, negocierile, tranzacțiile, activitățile de PR, publicitate.

Taur

Vei depăși pierderile materiale și îți vei îmbunătăți situația financiară. Poate fi vorba și de un ajutor exterior, de o moștenire sau resursele materiale ale altora. Taurii au în plan stabilitatea financiară, redescoperirea, orientarea către atingerea confortului la care visează. Îți vei înțelege sensul vieții, apelând la zona ocultă.

Gemeni

Nativii acestei zodii se vor desprinde de toate blocajele pe care le au și nu le permit să evolueze. Se vor regăsi și îi vor înțelege mai bine și pe ceilalți. Se vor implica mai mult în relațiile de cuplu, căsătorie și tot ce presupun acestea. În plus, se vor mobiliza și în plan profesional și vor încheia parteneriate profesionale.

Rac

Racii vor finaliza proiecte importante la locul de muncă. Vor adopta un nou stil de viață și vor avea mai multă grijă de sănătatea lor. Racii se vor stabiliza din punct de vedere psihic. Vor reuși să elimine orice urmă de frică, neîncredere, vicii și dependențe. Se vor baza pe ajutorul celor mai buni psihologi, maeștri spirituali sau duhovnici și vor urmări atent sensul vieții lor.

Leu

Vei avea parte de finaluri în viața sentimentală, atât în relațiile amoroase, cât și cele de prietenie. Astfel, vei căuta anturaje, grupuri noi din care să faci parte. Te poți folosi, în acest sens, de pasiunile și lucrurile la care te pricepi și prin care poți atrage. Te așteaptă, de altfel, noi planuri de viitor, proiecte speciale și o mulțime de alte surprize în plan profesional.

Fecioară

Fecioarele se desprind de trecut. Lasă în urmă copilăria, traumele trăite și experiențele care le-au marcat și dau voie noilor aspecte plăcute. Te desprinzi de tot ce nu te-a lăsat să evoluezi până acum și îți impui scopuri mărețe. Vrei o imagine bună, reușite, recunoaștere din partea celorlalți și funcții dintre cele mai înalte.

Balanță

Va trebui să-ți schimbi modul de gândire, dar și comportamentul față de ceilalți. Vei dori să te perfecționezi atât din punct de vedere profesional, dar și spiritual. Vei tinde să cauți noi prietenii, să cunoști oameni noi, dar și să analizezi alte domenii decât cele pe care le cunoșteai până acum. Te veo apropia de divinitate și-ți vei găsi liniștea sufletească.

Scorpion

Te vei desprinde de zona materială și te vei orienta către cea ocultă, mitică. Este vorba de o karmă legată de bani și de modul în care îți gestionezi resursele. Vei vrea să rezolvi probleme legate de moșteniri, partaje, dar și relații amoroase. Ai nevoie de liniște, afecțiune și vrei ca cel de lângă tine să te înțeleagă și să te sprijine.

Săgetător

Săgetătorii se desprind de trecut și au nevoie de o redescoperire atât în plan profesional, cât și moral. Visezi la relații noi, experiențe nemaitrăite și o imagine bună în fața lumii. Tinzi către relații amoroase de lungă durată. Vrei stabilitate în iubire, dar și la locul de muncă: colaborări profesionale, parteneriate de afaceri și asocieri importante.

Capricorn

Capricornul se desprinde de trecut, reușește să lase în urmă relațiile secrete și toxice. În plus, are mai multă grijă de sănătatea lui și nu mai pune atât de mult preț pe dependențe și vicii. Ești în căutarea unui nou loc de muncă, unor noi  experiențe și activități care să te ajute să evoluezi. Te apropii de credință și divinitate și apelezi la meditații pentru a te elibera de energiile negative.

Vărsător

Te desprinzi de prieteniile vechi și cauți noi anturaje. Ai nevoie de persoane care te ajută să evoluezi, nu ca cele din trecut, care te limitau și parcă te țineau pe loc. Visezi la o nouă poveste de dragoste specială, de lungă durată. Visezi la copii și o familie fericită, iar rolul de părinte chiar îți surâde și simți că ești pregătit pentru o astfel de responsabilitate.

Pești

În viața peștilor se încheie o etapă legată de carieră și tânjești după un alt statut social. Ai nevoie de recunoaștere și vrei să-ți îmbunătățești reputația. Ai planuri mari și vrei chiar să-ți întemeiezi o familie pentru care să lupți și căreia să te dedici. Simți nevoia de schimbare. Sensul vieții tale va urma o altă cale. Îți vei renova casa sau poate vei face o nouă achiziție.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top