Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 24-25 octombrie 2020. Zodia care are noroc la bani

Horoscop de weekend 24-25 octombrie 2020. Vezi care sunt previziunile pentru zodia ta în acest final de săptămână. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 24-25 octombrie. Previziuni complete

Berbec

Ai un weekend relaxat și calm. Te poți odihni oricât simți nevoia, petreci timp de calitate cu partenerul de viață și eventual cu copiii, dacă e cazul.

Taur

Mergi la shopping de haine sau de obiecte de decorațiuni, vrei să aduci o mică schimbare, prin acest gest. Te vei relaxa și te vei bucura de weekend.

Gemeni

În acest weekend, astrele sunt de partea ta! Orice problemă ai avea, se rezolvă de la sine. O să ai două zile magice, ca de film! Banii nu îți lipsesc, iar pe plan sentimental… ei bine, cei singuri au mari șanse să întâlnească dragostea adevarată.

Rac

Ești dispus să îți sacrifici weekendul de dragul serviciului, pentru că ești foarte implicat la locul de muncă. Nu uita, totuși de odihnă! E foarte important pentru sănătatea ta.

Leu

Ți-ai pus în minte să finalizezi un proiect important, fie profesional, pentru serviciu, fie personal, ceva legat de locuinta sau de gospodărie.

Fecioară

Primești doar vești proaste și nu ai chef de nimic. Simți că ai ajuns într-o fundătură. Nu dispera! În curând vei vedea luminița de la capătul tunelului.

Horoscop de weekend 24-25 octombrie. O zodie are numai de câștigat

Balanță

Ești pus pe șotii și ai chef de pozne. Ai dat în mintea copiilor! Profită de această stare și fă cele mai mari nebunii care îți trec prin cap! Lumea e a ta!

Scorpion

Este weekendul tău norocos. De mult timp nu ți-a mai mers atât de bine. Vin bani neașteptați, dar există mari șanse și să îți întâlnești iubirea. Nu rata nicio oportunitate!

Săgetător

Vei avea o zi de sâmbătă liniștită, dar duminică vei reuși să te distrezi și să petreci clipe frumoase cu cei dragi. Vei avea parte chiar și de momente romantice.

Capricorn

Ai chef să schimbi ceva, poate în rutina ta zilnică, poate în aranjamentul mobilei în casă. Vei dori să ieși din tipar și să te bucuri de ceva nou în viața ta.

Vărsător

Ești într-o formă destul de proastă, cel puțin din punct de vedere fizic. Simți nevoia de odihnă și de recuperare. Dacă ai anumite probleme de sănătate, încearcă să te menajezi cât mai mult și să mergi la un medic curând, pentru a-ți stabili prioritățile.

Pești

Ai un final de săptămână cu adevărat magic. Este vorba doar despre distracție și relaxare. Le meriți pe deplin, după perioada încărcată și grea pe care ai avut-o în ultima vreme!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top