Horoscop de weekend 25 – 26 noiembrie – care sunt zodiile afectate de miscările astrale. Zodia care SUFERĂ cel mai mult

Ultimul update: vineri 24 noiembrie 2017 19:23 Data publicării: vineri 24 noiembrie 2017 19:06
Autor , în Horoscop

Gemeni

Sâmbătă: Încerci să fugi de schimbare și să ignori lucrurile care se îmodifică în jurul tău. Ar trebui să ieși din starea de negare și să accepți faptul că uneori trebuie să te confrunți cu  unele situații mai puțin plăcute.

Duminică: Prima parte a zilei se anunță a fi foarte aglomerată pentru tine, dar spre seară reușești să te bucuri de puține momente de relaxare.

Rac

Sâmbătă: Dacă unele persoane încearcă să profite de tine, nu le lăsa. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești acum, așa că nu permite nimănui să abuzeze de bunătatea ta.

Duminică: Ar trebui să faci tot posibilul pentru a evita o ceartă. O rudă îți dă unele vești care nu te vor bucura foarte tare.

Horoscop de weekend 25 – 26 noiembrie. Vești bune pentru Lei

Leu

Sâmbătă: Ești pe drumul cel bun pentru a-ți realiza visul. Nu da înapoi și luptă în continuare pentru a realiza ce ți-ai propus.

Duminică: Ai o zi perfectă și primești o veste minunată din partea persoanei iubite. Astăzi bazează-te pe intuiție.

Fecioară

Sâmbătă: Te amăgești singur și faci promisiuni deșarte care îi dezamăgesc și pe ceilalți. Ar fi bine să deschizi ochii și să îți pui ordine în viață.

Duminică: Primești o sumă de bani importantă care te ajută să rezolvi unele probleme pe care le aveai în casă. Evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Citește continuarea în pagina următoare

Sursa: Huff.ro
Comentarii