Connect with us
Horoscop de weekend 27-28 iunie 2020. Află ce zodii vor întâmpina probleme

Horoscop

Horoscop de weekend 27-28 iunie 2020. Află ce zodii vor întâmpina probleme

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 27-28 iunie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestui weekend aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Horoscop de weekend 27-28 iunie 2020. Berbec

Sâmbătă: Ceva îți spune să nu te implici într-o acțiune aflată abia la început de drum. Chiar dacă ești tentat să grăbești lucrurile, ar fi bine, totuși, să ai răbdare și să aștepti până vei primi toate detaliile.

Duminică: În ceea ce privește sănătatea, toate lucrurile merg foarte bine și organismul reacționează cu succes la niște tratamente de înfrumusețare. În plan sentimental, partenerul vă apreciază foarte mult.

Taur

Sâmbătă: Astăzi este ocazia ta să te afirmi, să arăți tuturor cât ești de bun și că nimeni nu te poate întrece când vine vorba de ambiție și determinare. Nu rata această șansă și nu te pierde în detalii.

Duminică: Aveți de gând să vă deschideți propria afacere, ceea ce reprezintă o idee foarte bună. Veți primi sfaturi prețioase din partea unor persoane bine pregătite și vă vor ajuta enorm.

Gemeni

Sâmbătă: Iubirea este cel mai frumos sentiment de care are un om parte și se pare că și tu ai azi din belșug. Toți cei din jurul tău te îmbie cu vorbe dulci și căldură, mai ales persoana iubită.

Duminică: Chiar dacă e weekend, vă implicați în proiecte tumultuoase din care veți avea de câștigat sume importante. De altfel, veți avea parte de o călătorie de serviciu.

Horoscop de weekend 27-28 iunie 2020. Rac

Sâmbătă:Racii au parte de o zi de succes, pentru că astăzi vor ieși la iveală toate eforturile pe carele-au depus până acum și lumea se va învârti în jurul lor azi. Ai dus la bun sfârșit un proiect și acum profiți de laude.

Duminică: Nu poți sta într-un conflict continuu cu persoanele cu care nu poți ajunge la un punct comun. Rupe-te de trecut și acceptă că drumurile voastre nu se pot intersecta, la fel și ideile.

Leu

Sâmbătă: Nimeni nu scapă de suferințele din dragoste, nici măcar leii. Deși de obicei sunt firi tari, care nu se lasă doborâte de nimic, azi sunt mai posomorâți decât niciodată și le-a pierit complet zâmbetul.

Duminică: Azi este un moment bun să-ți pui ideile în ordine și să rezolvi ultimele aspecte din cadrul unor proiecte. Dacă până acum ai fost presat de timp și nu te-ai putut organiza, astăzi a sosit momentul.

Fecioară

Sâmbătă: Felul în care unii ți se adresează astăzi te rănește și nu îți dă pace. Deși nu faci nimic greșit, nu provoci niciun deranj, continui să fii criticat și descurajat în orice. Nu de descuraja!

Duminică: Nativii acestei zodii sunt cei mai mari împătimiți în a-și focaliza toată atenția, puterea și alte resurse asupra profesiei lor. Aspectul financiar este foarte important pentru voi.

Balanță

Sâmbătă: Cea mai bună parte a zilei de azi este momentul în care socializezi. Mereu ai stat bine la capitolul comunicare, ai reușit să te integrezi ușor și ai găsit subiecte comune cu orice persoană.

Duminică: Se anunță o zi destul de agitată, deși sperați să vă odihniți și să aveți mai mult timp la dispoziție alături de cei dragi. Totuși, veți avea doar de câștigat, pentru că vă așteaptă surprize mari.

Scorpion

Sâmbătă: Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant. Asta nu înseamnă să stai acasă.

Duminică: Brusc, te vei trezi cu portofelul gol! Dacă ieri stăteai bine la acest capitol și îți permiteai orice, astăzi vei vedea că trebuie să te chibzuiești. Acesta este rezultatul acțiunilor tale, cheltuind prea mult.

Săgetător

Sâmbătă: Azi se clarifică o situație care te agita de mult timp și te stresa mai mult decât ar fi trebuit. A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia.

Duminică: Această zi te va purta în două direcții. Vei trece constant de la o extremă la alta și te vei simți bulversat. Tratează, însă, totul cu umor. Va fi o încercare pentru tine și-ți vei demonstra că poți face față!

Horoscop de weekend 27-28 iunie 2020. Capricorn

Sâmbătă: Ai un rol foarte important în acțiunile de azi, chiar dacă mai sunt implicate și alte persoane. Ai statutul de lider, deși nu ești numit, dar se pare că ești cel care își ia munca cel mai în serios

Duminică: Vă trec prin cap tot felul de soluții ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentați-le cu modestie șefilor dumneavoastră care vă vor aprecia creativitatea. Sunteți productivi azi.

Vărsător

Sâmbătă: Fii atent azi, pentru că treci printr-o situație destul de dificilă care, dacă nu este gestionată așa cum trebuie, va lăsa urme adânci asupra ta, mai ales asupra psihicului.

Duminică: Neatenția și superficialitatea te-ar putea costa enorm. Nu trata lucrurile de parcă nu ai avea nimic de pierdut și îți permiți să iei totul ca pe o joacă. O singură mișcare greșită ar putea avea urmări grave.

Horoscop de weekend 27-28 iunie 2020. Pești

Sâmbătă: Uneori ai nevoie să te rupi de realitate și să ai câteva momente doar pentru tine. Nu te retragi într-o formă de visare, ci în acel loc al minții în care ești liber și îți poți pune ordine în idei.

Duminică: Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau prea bine. După ce vă veți achita toate datoriile, veți ajunge la concluzia că nu aveți nimic pe plus. Fii mai chibzuit și axează-te doar pe necesități.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top