Connect with us
Horoscop de weekend 31 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017. Unele zodii încep anul nou cu o călătorie, în timp ce altele au noroc la bani

Horoscop

Horoscop de weekend 31 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017. Ce zodii vor începe Anul Nou cu dreptul

Horoscop de weekend 31 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017. Previziuni pentru Revelion și pentru prima zi a Anului Nou.

Revelionul este un moment excelent pentru a petrece alături de familie și prieteni. Unii nativi vor fi nevoiți să întrerupă petrecerea mai devreme, pentru că Anul Nou le aduce surprize și călătorii inopinate. Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Nu încerca să rezolvi toate probleme de unul singur. Amintește-ți că ai în jur oameni care te iubesc și sunt dispuși să îți ofere tot sprijinul.

Duminică: Anul Nou te pune în fața unei dileme însă intuiția te ajută să iei decizia corectă.

Taur

Sâmbătă: Ai grijă cum îți gestionezi finanțele. Gândește-te la ce e cu adevărat important pentru tine și nu arunca banii pe lucruri inutile.

Duminică: Sunt șanse să începi anul cu o călătorie care îți va da planurile peste cap. Păstrează-ți însă optimismul!  Se anunță vremuri bune pe plan sentimental.

Gemeni

Sâmbătă: Nu te încrede în persoanele străine. Păstrează-ți o doză de egoism pentru că nu toată lumea îți vrea binele.

Duminică:  Anul Nou va aduce schimbări benefice pe plan financiar. Persoanele dragi îți vor rămâne aproape atât timp cât nu le vei face promisiuni deșarte.

Rac

Sâmbătă: Ești mai sociabil ca niciodată. Dai dovadă de comunicativitate chiar și cu persoanele străine, lucru ce nu îți stă în caracter.

Duminică: Sunt șanse să existe probleme sentimentale însă optimismul de care dai dovadă te ajută să treci peste orice neînțelegere.

Leu

Sâmbătă: Nu încerca să faci pe modestul pentru că nu ți se potrivește. Ești mulțumit de realizările tale și nu ai nici un motiv să ascunzi asta.

Duminică: Ziua de Anul Nou anunță câștiguri remarcabile pe plan financiar și profesional. S-ar putea să îți apară în cale o persoană care îți va schimba viața.

Citește și: Horoscop 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte

Fecioară

Sâmbătă: Ești preocupat de problemele financiare. Deși te afli într-o situație dificilă, cu puțină organizare și un dram de zgârcenie vei întâmpina Anul Nou cu un bilanț pozitiv și un echilibru perfect.

Duminică: Intri în noul an cu dreptul. Orice proiect început astăzi îți va aduce mari beneficii pe plan financiar, dar și mulțumire sufletească.

Balanță

Sâmbătă: În ajun de Revelion, iubirea e la cote maxime.  Cei dragi se vor simți norocoși să aibă alături o persoană atât de tandră și pozitivă.

Duminică: Se anunță schimbări importante în viața profesională. Nu toată lumea va fi de acord cu hotărârile tale, însă doar tu știi ce e mai bine pentru tine.

Scorpion

Sâmbătă: Te simți responsabil pentru toate problemele celor apropiați. Dorința de a îi ajuta pe cei în necaz este admirabilă, dar nu uita că fiecare persoană are propriul destin.

Duminică: Orice activitate legată de familie sau cămin va fi un adevărat succes. Nu uita însă de nevoile persoanei iubite.

Citește și: Horoscop 2017 – Calendarul deciziilor importante

Săgetător

Sâmbătă:  Multe din problemele care te măcinau în ultima vreme își vor găsi astăzi rezolvarea.

Duminică: 2017 începe cu o surpriză plăcută. Profită de orice oportunitate care îți apare în cale. În a doua parte a zilei se anunță o călătorie neașteptată, dar benefică.

Horoscop de weekend 31 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017. Vărsătorii încep anul cu o călătorie

Capricorn

Sâmbătă: Se anunță discuții în contradictoriu care te vor stoarce de energie. Nu uita că fiecare persoană are propriile gusturi și preferințe. Nu lăsa un conflict minor să îți strice Revelionul.

Duminică: La început de an vei avea parte de succese nesperate pe plan sentimental. Dacă reușești să îți înfrângi temerile și să le acorzi colegilor încrederea cuvenită, vor apărea și beneficiile financiare.

Vărsător

Sâmbătă: Reușești să îți rezolvi toate problemele și intri în noul an cu o stare de liniște interioară pe care nu ai mai simțit-o de mult timp.

Duminică: Începi Anul Nou cu o scurtă călătorie de care depinde reușita unei afaceri. Nu uita să acorzi atenție și celor apropiați.

Pești

Sâmbătă: Îți dorești de mult timp o schimbare și acum a venit momentul să iei decizia finală. Cântărește bine toți factorii și nu te lăsa influențat de opiniile altora.

Duminică: Ziua de Anul Nou este ideală pentru investiții financiare. Ai grijă la problemele de sănătate și profită de ziua liberă pentru a recupera orele de somn pierdute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top