Connect with us
Horoscop 2017-Leu. Pentru Leu este un an greu în ceea ce privește cariera, însă spre sfârșitul anului acesta se va recompensa...

Horoscop

Horoscop 2017- LEU

Horoscop 2017- Leu. Anul 2017 nu este unul favorabil pentru cei cărora le place să se dea mari. Modestia este cultivată de cei care stau pe scaunul de conducere în urma meritelor remarcabile și ale acțiunilor mândre. Lasă acțiunile să vorbească mai mult decât cuvintele, dacă acestea ies în valoare ( fie că e vorba de o prăjitură sau un design), cu siguranță vor fi apreciate de cei din jur. Fiecare Leu care poate să bată un cui cu ciocanul sau să-și calce un tricou poate avea o încredere mai mare în sine. Însă, mândria ta nu trebuie să fie vizibilă și la exterior.

Predicția horoscopului 2017 pentru Leu indică faptul că și indivizii încrezători pot experimenta unele preocupări în acest an. Privește micile obstacole întâlnite pentru planurile tale îndrăznețe ca niște „deschideri”. Acestea ar putea permite o nouă lumină să strălucească în viața ta. Aceste obstacole nu sunt dovada unei planificări proaste. Ele pot servi ca oportunități cre vă vor ajuta să învățați ceva nou. Datorită cunoștințelor și aptitudinilor ați putea deveni mult mai experimentat în perioada următoare.Poate vei descoperi unele lucruri cu adevărat remarcabile și amuzante, cum ar fi faptul că girafele dorm doar o jumătate de oră pe zi sau cum ar fi cutia neagră a avionului care este de fapt portocalie.

Horoscop 2017 – LEU

Horoscopul 2017 motivează Leul să aprecieze familia mai mult decât alte lucruri. Încercați să contribuiți la progresul ei. Locuința este ceva real ce nu se poate cumpăra din magazin. Cu toate că timpul petrecut cu partenerul sau copiii nu se reflectă pe statul de plată, vă puteți simți treptat influențat de plăcerea caldă din inima ta.

Anul 2017 se arată pentru Leu a fi unul prosper pentru portofel. Noi oportunități sunt susceptibile de a apărea la locul de muncă. Nu-ți fie frică să le onorezi! În tot acest timp, este posibil să aveți multe proiecte de rezolvat la birou. Chiar dacă poate fi stresant, se va compensa pe termen lung.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile – anul Cocoșului de foc

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top