Connect with us
Horoscop de weekend 4-5 iulie. Tensiune și surprize pentru toate zodiile

Horoscop

Horoscop de weekend 4-5 iulie. Tensiune și surprize pentru toate zodiile

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 4-5 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestui weekend aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Horoscop de weekend 4-5 iulie. Berbec

Ai obosit şi simţi că singurul mod de a te detaşa de o situaţie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici. Se pare că economiile făcute în ultima perioadă îți vor fi de mare folos pe parcursul acestui weekend, deoarece ai pus ochii pe un obiect vestimentar la care visai de multă vreme.

Taur

Ideile pe care le aveai în cap de multă vreme sunt pe cale să prindă contur chiar în acest weekend. Nu te opri din visat și continuă să cauți o cale către succes, pentru că meriți tot ce e mai bun. În urma unor discuții pe care le-ai avut cu una dintre prietenele tale, vei fi pusă serios pe gânduri în a porni o afacere pe cont propriu, care va merge perfect.

Horoscop de weekend 4-5 iulie. Gemeni

Te simți ciudat zilele acestea în compania unor oameni care cândva te umpleau de energie pozitivă, erau acolo pentru tine și-ți ofereau cele mai bune sfaturi. Unii sunt cu mintea în altă parte și nu te ascultă. Vei petrece mare parte din weekend și căutând un cadou pentru un prieten. Acesta va sărbători un eveniment destul de important și vrei să fie perfect!

Rac

Ești cea mai potrivită persoană pentru a primi rolul de lider în acest proiect. Toți ceilalți te vor urma cu încredere și vor îndeplini orice sarcină le vei impune, pentru că au încredere în tine. Vei profita de aceste zile mai lejere pentru a discuta cu partenerul de viață și pentru a lămuri întreaga situație, având în vedere că te ignoră de ceva timp și nu îți place deloc.

Leu

Toate merg ca pe roate astăzi, iar asta datorită stării tale de spirit care de ceva vreme este din ce în ce mai bună. Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat. Te vei lovi de unele situații mai puțin plăcute, dar se pare că un sfat primit de la una dintre rudele tale îți va fi de mare folos pentru a putea face față mai ușor acestora.

Horoscop de weekend 4-5 iulie. Fecioară

Ești foarte încântat de modul în care evoluează un proiect, dar și mândru, pentru că știi că totul este rezultatul muncii tale și al eforturilor pe care le-ai depus de-a lungul timpului. Observi că doi dintre prietenii tăi cei mai buni se cam necăjesc destul de des unul pe celălalt. Ar fi bine să intervii puțin, să nu ajungi să fii nevoit să te împarți.

Balanță

Veștile bune pe care le primești azi, referitoare la familie, îți aduc o energie pozitivă și te scot din starea de spirit rea care te cuprinsese în ultima vreme. Mereu ți-a plăcut să faci planuri alături de cei dragi. În weekendul acesta închizi telefonul fără a ezita nici măcar o clipă în a face acest lucru și te dedici persoanelor care contează cu adevărat pentru tine.

Scorpion

Sâmbătă, norocul este peste tot. Se pare că veți primi semne în legătură cu o portiță de ieșire spre cele mai de succes drumuri. Deschideți-vă ochii și sufletul și porniți în căutarea celor mai frumoase lucruri. Nu te mai apuca de lucruri pe care știi că nu vei apuca să le finalizezi în ziua respectivă. Dacă tot e weekend, nu te mai complica cu proiecte dificile.

Săgetător

Eşti foarte preocupat de plăţile acestei perioade a lunii, pentru că nu ai vrea să rămâi cu datorii neachitate. Faci un efort să scapi de restanţe şi de plăţi amânate în ultima vreme. Ai avut destule bătăi de cap cu acestea în ultima vreme, dar se pare că încet, încet, acestea vor începe să se rezolve, pentru că vei avea parte de câștiguri substanțiale.

Horoscop de weekend 4-5 iulie. Capricorn

Ai nevoie de mai mult timp la dispoziție pentru a ajunge să iei o decizie înțeleaptă. Esti indecis, deoarece ai mai multe opțiuni care îți par interesante, dar trebuie să înțelegi că nu poți juca la mai multe capete. În weekendul acesta vei organiza o petrecere surpriză pentru o persoană apropiată. Chiar dacă nu este vreo sărbătoare, are probleme și vrei să o faci să uite de ele.

Vărsător

Ai norocul de a te alătura unui colectiv de persoane a cărei prezenţă te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Din cauza încăpățânării tale vei avea o mică dispută cu una dintre rudele tale. Nu prea o ai la suflet, dar cu toate acestea nu lași ca situația să scape de sub control.

Pești

Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Situația aceasta te agită foarte tare. Nervii tăi vor fi puși la încercare pe parcursul acestui sfârșit de săptămână. Va trebui să găsești o cale de a gestiona situația și de a nu complica lucrurile mai mult decât sunr deja.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top