Connect with us
Horoscop de weekend 5 - 6 mai 2018. Două zodii vor primi vești bune

Horoscop

Horoscop de weekend 5 – 6 mai 2018. Două zodii vor primi vești bune

Horoscop de weekend 5 – 6 mai 2018. În primul weekend al lunii mai, două zodii vor primi vești bune. Află ce îți rezervă astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Berbec:

Sâmbătă: A venit momentul să le arăți și celorlalți cine ești. Nu îi mai lăsa să te judece fără să știe despre ce vorbesc.

Duminică: Nu mai pune la suflet răutățile celor din jur. Mai bine găsește o activitate care îți face plăcere și deconectează-te!

Taur

Sâmbătă:  Ești o persoană pentru care contează foarte mult familia și prietenii. Este foarte bine că se întâmplă asta. Dar nu uita să te concentrezi și asupra ta.

Duminică: Sunt șanse mari să primești o veste astăzi. Reacția ta va fi pe măsura informațiilor primite.

Gemeni

Sâmbătă:  Este posibil să te confrunți cu unele probleme legate de locul de muncă. Dar nu uita că este ziua ta liberă. Încearcă să te relaxezi.

Duminică: Simți nevoia să faci o schimbare în viața ta. Astăzi poate fi moentul ideal pentru a face lucrul acesta.

Rac

Sâmbătă: Nu trebuie să îți fie teamă de ceea ce se spune despre tine. Dacă ai ceva de zis, spune! Nu uita că oamenii vor bârfi oricum.

Duminică: Știi că trebuie să ai mai multă grijă de tine. Gândește-te bine și vei ajunge la concluzia că trebuie să mergi la medic. Cu cât mergi mai repede, cu atât mai bine.

Leu

Sâmbătă: Chiar dacă simți nevoia să spui anumite lucruri pentru a-ți elibera sufletul, ai grijă totuși să nu îi rănești pe ceilalți.

Duminică: Vei afla o veste importantă astăzi. De mult timp așteptai să se întâmple asta.

Fecioară

Sâmbătă: Ai vrea să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Dar trebuie să accepți că lucrurile nu ies mereu așa cum îți dorești.

Duminică: Profită de ziua aceasta pentru a face ceea ce îți place. Bucură-te de ziua asta alături de oamenii dragi ție.

Balanță

Sâmbătă: Ai planuri mari pentru ziua asta, dar parcă simți că nu ai energia necesară să faci ceea ce ți-ai propus. Nu este o tragedie. Odihnește-te!

Duminică: Astăzi vei vedea cât de mult însemni pentru familie și prieteni. Gesturile lor te vor emoționa.

Scorpion

Sâmbătă: Este posibil ca astăzi să ieși din zona de confort. Aveai nevoie de asta pentru că simțeai că te afunzi în rutină.

Duminică: Spune adevărul, indiferent de posibilele consecințe. Vei vedea că rezultatele nu sunt chiar atât de rele pe cât credeai.

Săgetător

Sâmbătă: Ești o persoană optimită în general, dar astăzi simți că nimic nu este în regulă. Doar gândește pozitiv și vezi ce se întâmplă.

Duminică: Ai parte de multe momente frumoase alături de familie. Aveai nevoie de ele penntru a-ți încărca bateriile.

Horoscop de weekend 5 – 6 mai 2018: Capricornii vor lua o decizie importantă

Capricorn

Sâmbătă: Simţi că nu mai poți continua astfel. Trebuie să te hotărăști ce vei face în continuare. Nu te teme să faci o schimbare.

Duminică: Dacă o persoană dragă are nevoie de tine astăzi, nu aștepta prea mult înainte de a-i oferi sprijinul de care are nevoie.

Vărsător

Sâmbătă: Parcă unele amintiri îți răscolesc sufletul. Ce este de făcut? Amintește-ți că trebuie să te concentrezi asupra prezentului și să lași în urmă ceea ce s-a întâmplat cândva.

Duminică: Simți nevoia să fii singur astăzi. Ai grijă cum le comunici celorlalți acest lucru, pentru a nu te înțelege greșit.

Pești

Sâmbătă: Încerci să ții sub control tensiunile din cuplu. Este foarte bine că nu ai reacții violente. Ar putea agrava situația.

Duminică: Simți nevoia să ieși din rutină. Dacă este ceva ce îți dorești să faci, nu mai sta pe gânduri. Meriți o schimbare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top