Connect with us
Horoscop de weekend 5-6 septembrie. Surprize mari pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 5-6 septembrie. Surprize mari pentru unele zodii

Previziuni pentru toate zodiile la sfârșit de săptămână. Găsești aici horoscop de weekend 5-6 septembrie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce probleme și teste dificile îți vor apărea în cale. Horoscopul acestor două zile aduce vești bune pentru unii, iar pe alții îi pregătește pentru dificultățile care vor apărea.

Horoscop de weekend 5-6 septembrie. Berbec

Sâmbătă: Berbecul va prezenta astăzi o curiozitate excesivă. Încercați să nu lăsați curiozitatea voastră excesivă să înstrăineze oamenii care vă sunt prieteni. În acest scop, nu vă fie teamă să împărtășiți ceva despre voi.

Duminică: Berbecul va lua astăzi una dintre cele mai importante decizii ale vieții sale. Este vorba despre o adevărată „revoluție”, care îţi va schimba radical realitatea. Pe măsură ce devii mai rebel, nu te aștepta ca alții să ți se alăture.

Taur

Sâmbătă: Taurul va dori astăzi să nu iasă din carapacea lui şi să facă doar lucruri confortabile. Urmați această înclinație. Retragerea dvs. temporară de la contactele verbale nu va avea consecințe sociale negative.

Duminică: Taurul va avea azi opțiunea de a se apropia de un vis mult dorit. Dacă alegeți să mergeți pe această opţiune, fiţi deosebit de ferm dacă visul se referă la carieră. Cu toate acestea, întoarceți-vă de la un efort total dacă visele sunt personale și legate de sănătate.

Citește și horoscopul de sâmbătă

Horoscop de weekend 5-6 septembrie. Gemeni

Sâmbătă: Gemenii ar trebui sa evite comparațiile cu alții astăzi. Aceste comparații ar putea duce la o defăimare emoțională, deoarece puteți găsi întotdeauna un defect cu dvs. în comparație cu altcineva.

Duminică: A venit un moment pe care îl aşteptai cu înfrigurare pentru că urmează să iei o decizie majoră, ceva ce poate schimba în totalitate un sens de mers de acum înainte. Eşti pregătit sufleteşte pentru marea modificare de direcţie, convins că trebuia să ajungi odată şi-odată aici.

Rac

Sâmbătă: Astăzi puteți obține destul de ușor mici câștiguri financiare, însă este recomandat să fiți prudent și să nu va lăsați tentat de chilipiruri și speculații. În partea a două a zilei există riscul să provocați o discuție aprinsă cu partenerul de viață.

Duminică: Un prieten ştie când ai nevoie de o vorbă bună în momentele dificile şi, mai ales azi, ai ocazia să descoperi cine îţi este cu adevărat alături, trup şi suflet. Şi tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi este la ordinea zilei.

Leu

Sâmbătă: Oportunitățile care se ivesc astăzi se pot dovedi a fi de bun augur pentru viitor, mai ales dacă este vorba de sectorul profesional. Cei născuți în zodia Leu trebuie, însă, să dea dovadă de răbdare și atenție în comunicare, la ceea ce spun, dar și la modul în care primesc/percep informația.

Duminică: Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească.

Horoscop de weekend 5-6 septembrie. Fecioară

Sâmbătă: S-ar putea ivi ocazia să faceți anumite schimbări la care va gândiți de ceva timp, în plan profesional sau în relațiile sentimentale. Astăzi sunt favorizate discuțiile serioase pe teme importante și relațiile de parteneriat în general.

Duminică: E agitaţie mare în jurul tău, intri în contact cu tot felul de oameni faţă de fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect înţeles. Altfel te porţi cu prietenii, şi cu totul altfel cu familia sau partenerul de viaţă.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Balanță

Sâmbătă: Atunci când un lucru nu îţi place, asta provoacă un dezechilibru, iar astăzi e una din acele zile când îţi e greu să obţi acest lucru. Aşa că ar fi indicat să lucrezi la găsirea echilibrului propriu, înainte să vrei să te vezi cu prietenii.

Duminică: Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative.

Scorpion

Sâmbătă: Azi eşti într-o dispoziţie atât de bună încăt, atunci când intri într-o cameră, o luminezi. Şi dacă nimeni dintre cei care se află acolo nu observă, tu intri din nou pe altă uşă. Dacă nici asta nu funcţionează şi eşti ignorat, ţine minte că nu merită să te superi doar pentru că nu eşti remarcat.

Duminică: Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat.

Săgetător

Sâmbătă: Săgetatorul se va confrunta cu un moment definitoriu în ceea ce privește viitorul și direcția carierei. Vânturile de schimbare suflă în direcția voastră. Nu vă fie frică să faceți drumul mai puțin călătorit, poate în opoziție cu ceea ce v-ați gândit inițial pentru voi înșivă.

Duminică: Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită.

Capricorn

Sâmbătă: Astăzi, veţi tânji după atenţie, în special din partea persoanei iubite. V-aţi simţit, în ultima perioadă, daţi la o parte din viaţa persoanei cu care sunteţi într-o relaţie, iar astăzi veţi simţi simţi un puternic sentiment de lipsă de afecţiune.

Duminică: Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii. Apar veşti bune în carieră, care deschid perspective promiţătoare asupra unor proiecte de la care ai mari speranţe.

Vărsător

Sâmbătă: Veţi fi extrem de agitaţi, astăzi, în unele cazuri chiar şi fără motiv. Evenimentele din ultima perioadă v-au întins nervii la maxim, motiv pentru care trebuie să vă relaxaţi. O ieşire în oraş cu un prieten bun v-ar putea ajuta să vă schimbaţi starea de spirit.

Duminică: Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere.

Pești

Sâmbătă: Peștii vor primi exact ceea ce merită, pe plan profesional. Cei muncitori și cu spirit de sacrificiu vor culege în sfârșit roadele muncii lor, în timp ce persoanele care au încercat să păcălească sistemul și să refuze responsabilitatea ar putea primi o veste nu tocmai bună.

Duminică: Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recoltă bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în tine.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top