Connect with us

Horoscop

Horoscop duminică 16 august 2020. Zodiile vor avea parte de provocări în această zi

Previziuni pentru toate zodiile în luna august. Găsești aici horoscop duminică 15 august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în a doua zi de weekend, mai ales în plan financiar și personal.

Horoscop duminică 16 august 2020. Berbec

Nu prea te poţi baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor tale, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie faţă de tine. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relaţie ce părea să evolueze bine, ca atare ai grijă încotro duci discuţiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspăt începute.

Taur

Ai mare grijă cum te comporţi cu o persoană care nu se află deloc în apele sale. E cam trist, pesimist, rănit, şi dacă mai vii şi tu odată în plus cu veşti proaste sau critici la adresa sa, îl vei împinge pe buza prăpastiei care-l trimite spre depresie. Poartă-te cu mănuşi, pune-te un pic în pielea sa şi gândeşte-te cum te-ai simţi tu să te bată toţi la cap numai cu probleme când le ai şi tu pe ale tale cât casa! Ziua e riscantă pentru cei pândiţi de angoase şi temeri, pentru că totul poate deveni părea mai apăsător şi mai urât.

Gemeni

Şi ce dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele în derulare? Meriţi şi tu o pauză, în care să-ţi aduci aminte de plăcerile tale personale, de tot ceea ce îţi umple inima. Că e vorba de o zi liberă, aşa cum are multă lume, sau doar de o seară mai liniştită după ce ai fost totuşi la serviciu, simţi că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tău pentru că îţi reîncărca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubită. Dar trece!

Rac

Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale. Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată. Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună.

Leu

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Horoscop duminică 16 august 2020. Fecioară

Un prieten ştie când ai nevoie de o vorbă bună în momentele dificile şi, mai ales azi, ai ocazia să descoperi cine îţi este cu adevărat alături, trup şi suflet. Şi tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de susţinere şi de încurajări este la ordinea zilei. Ai un prieten sincer aproape care găseşte întotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a te îmbărbăta, pentru a te readuce pe linia de plutire, pentru a-ţi alunga dubiile şi teama. Nu sta singur când simţi depresia că-ţi dă târcoale, ci lasă pe cineva să îţi ţină companie, căci prezenţa sa va avea afecte miraculoase!

Citește și despre Luna Nouă în Leu

Balanță

Nu nimerești în cel mai favorabil mediu, pentru că te afli printre oameni negativiști, pesimiști, încărcați de probleme și griji, și te vor molipsi și pe tine. Dacă ai putea ține departe asemenea tovarăși de discuție, ai fi mult mai câștigat, dar nu prea reușești, de parcă aceștia se țin scai de tine. Probabil tu le faci bine, găsesc în tine o sursă de energie pozitivă, dar nu-și dau seama că sunt vampiri energetici și, în timp ce ei se încarcă și se simt excelent, te împovărează pe tine de tot balastul lor negativ.

Horoscop duminică 16 august 2020. Scorpion

Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă. Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.

Săgetător

Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum.

Capricorn

Dacă îl ai şi pe partenerul de viaţă alături necondiţionat, eşti capabil de orice, pentru că primeşti din partea sa toate resursele necesare pentru a reuşi. Iubirea sa, stimulentele sale, încurajările care vin sincer şi tonic de la el, devin motorul tău principal de energie pentru ceea ce ţi-ai propus. El aşteaptă mult de la tine, dar îţi şi oferă mult, deci ce îţi poţi dori mai mult de la viaţa în doi? Se poate vorbi de o colaborare excelentă între soţ şi soţie, pentru că fiecare contribuie la buna desfăşurare a relaţiei cu ceea ce are el mai de preţ şi vă completaţi reciproc de fiecare dată.

Vărsător

 Stresul te face să vezi în jur doar inamici şi belele, dar problema nu e la tine, ci la cei pe care ai ghinionul să-i atragi alături de tine. Cineva cu reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi urmăreşte să se folosească de tine, dar trebuie să-ţi sune repede clopoţelul, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns. Stai departe de el, ia-ţi măsuri de precauţie, nu-i împărtăşi, vise, dorinţe şi mai ales secrete intime, pentru că nu sa va da în lături să se folosească şi de ele. Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!

Horoscop financiar luna septembrie

Pești

Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionat sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te linişteşti ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât eşti agitat şi nervos, nu te poţi concentra eficient la ce ai de făcut, dar dacă scapi de un stres, dintr-o dată descoperi soluţiile mult mai rapid decât înainte. Încearcă să nu îţi pierzi calmul în niciun moment, pentru că poţi gândi logic doar când e linişte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top