Connect with us
Horoscop duminică 2 august 2020. Unele zodii vor avea o zi dificilă

Horoscop

Horoscop duminică 2 august 2020. Unele zodii vor avea o zi dificilă

Previziuni pentru toate zodiile duminică 2 august 2020. Găsești aici horoscop duminică 2 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la începutul lunii.

Horoscop duminică 2 august 2020. Berbec

Îți e greu să te împarți între viața de familie și cea de carieră. Ambele te solicită mult și au nevoie de multă implicare din partea ta, dar este posibil totuși să ajungi la o cale de mijloc și să mulțumești pe toată lumea. Ar fi bine să îi favorizezi pe cei dragi de această dată, pentru că au o mare influență pozitivă asupra ta și ai numai de câștigat dacă le stai alături.

Taur

Ai nevoie de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ia-ţi o zi complet liberă şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima. Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative ce teamă, de stres, de oboseală fizică sau psihică.

Horoscop duminică 2 august. Gemeni

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi.

Rac

Racul se topește din picioare sâmbătă. O lene extraordinară vă cuprinde, din cea care abia mai puteți vorbi și la telefon. Relaxarea dvs. pentru weekend se desfășoară într-un fel de joc online sau comunicând cu cineva la telefon. Seara, decideți că este timpul să ieșiți, activitate pentru care ar trebui să vă pregătiți cu atenție pentru a vă asigura că vă simțiți bine.

Leu

Nativii din Leu au o mare şansă, astăzi, de a se îndrăgosti. O persoană care vă place şi pe care, la rândul vostru, o simpatizaţi, își va lua inima în dinți azi și va face următorul pas. Luaţi în considerare şi gândiţi-vă bine înainte de a trece la următorul nivel. Acordaţi-i o şansă, ieşiţi la cină sau la o plimbare şi luaţi o decizie abia după ce vă veţi cunoaşte, nu grăbiți lucrurile.

Horoscop duminică 2 august. Fecioară

Nativii din Fecioară sunt sfătuiți ca, astăzi, să nu se abțină în a-și dezvălui adevăratele intenții, dar și emoțiile. Spuneți ceea ce gândiți, fiți sinceri și priviți și din alte puncte de vedere. Este singura soluție prin care vă puteți face o opinie obiectivă. Pe plan personal, există o mare posibilitate să vă întâlniți jumătatea. Nu uitați să aveți grijă și de sănătatea voastră înainte de toate!

Balanță

Unele Balanţe astăzi vor dori să facă un pas riscant, asociat cu activităţie financiare sau profesionale. Înainte de a acționa asupra oricăror impulsuri, luați în considerare toate opțiunile dvs. Pe de o parte, circumstanțele vor aduce mult succes, dar este posibil, totuși, ca unele persoane înșelătoare și lacome să înceapă să te înconjoare ca rechinii. Mare grijă cui vă destăinuţi în legătură cu ideile voastre.

Scorpion

Scorpionul va dori să-și arate astăzi inteligența. Așteptați momentul potrivit și nu ezitați să faceți o glumă ingenioasă sau să oferiți răspunsul corect la o întrebare foarte dificilă., la care nimeni nu are răspuns. Veți avea șansa de a impresiona oamenii potriviți. Dintre lucrurile pe care ar trebui să le evitați astăzi sunt efortul fizic sau antrenamentele lungi, la sală.

Săgetător

Săgetătorul astăzi va găsi câteva rezultate bune în treburile lor personale. Nu contați pe sprijinul colegilor dvs., ei nu sunt cu adevărat interesați de situaţia în care vă aflaţi. Cel mai bine este să vă sfătuiţi cu membrii familiei sau cu cealaltă jumătate. Cei care sunt singuri nu trebuie să refuze invitațiile de a vizita prietenii sau participarea la un eveniment distractiv.

Horoscop duminică 2 august. Capricorn

Capricornii vor încerca fără succes să-şi pună în valoare talentul oratoric. Dacă aveţi în responsabilitate negocierea unui contract, furnizarea unui raport la locul de muncă sau orice alt lucru important, încercați să vă pregătiți cât mai mult posibil. Astăzi, veţi avea parte de o surpriză din partea persoanelor care, în trecut, v-au ignorat sentimentele şi nu v-au răspuns aşa cum v-aţi fi dorit.

Vărsător

Vineri, Vărsătorii pot experimenta tot felul de lucruri. Veţi avea succes în tot. Singurul lucru care nu trebuie neglijat în timpul experimentelor de astăzi este sănătatea. Nu încercaţi nimic ce vă poate pune viaţa în pericol. De asemenea, s-ar putea să aveţi schimbări bruște de dispoziție. Dacă apare pesimismul, ar trebui să ai o discuție pentru a vorbi cu inima cu cineva apropiat.

Pești

Astăzi, Peştii se simt epuizaţi din cauza efortului depus în timpul săptămânii. S-ar putea ca gluma făcută de un prieten apropiat să vă rănească foate mult şi să vă strice dispoziţia. Cel mai probabil, gluma va asunde câteva critici voalate legate de aspectul fizic, greutatea sau stilul de viață. Încercați să treceţi peste acest moment neplăcut pentru că restul zilei va decurge surprinzător de bine.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top