Connect with us
Un bărbat cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Locale

Exclusiv! Un bărbat cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Scene șocante astăzi în București! Un bărbat cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de vineri, 31 iulie. Bărbatul nu a decedat, însă s-a ales cu multiple fracturi și se află în stare gravă.

Un bărbat cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Bărbatul s-a aruncat în complexul Răsărit de Soare din cartierul Titan, în pielea goală. Acesta a căzut pe o mașină Skoda Octavia care a fost avariată. În momentul de față medicii îi oferă primul ajutor. Se pare că omul s-a ales cu mai multe fracturi, în special la nivelul membrelor și se află în stare gravă.

După spusele vecinilor, autoritățile au fost anunțate cu mai mult timp înainte ca bărbatul să se arunce în gol de la etaj. Acesta se afla pe balcon, dezbrăcat complet și folosea un limbaj extrem de vulgar, era foarte agitat și spărgea lucruri prin casă. Vecinii au sunat imediat la poliție.

Autoritățile au putut să intervină abia după ce acesta s-a aruncat, deoarece nu aveau mandat să intre peste el în casă. La fața locului au fost prezente 6 mașini de poliție și 20 de polițiști. Tot ce au putut face aceștia din punct de vedere legal a fost să îl atenționeze cu un avertisment.

Nu este prima dată când bărbatul are ieșiri necontrolate. În urmă cu aproximativ o lună de zile, acesta a coborât de la etajul 6 până la etajul 3, prin balcoane. Poliția a fost alertată și atunci.

Pe grupul complexului rezidențial Răsărit de Soare din Titan, vecinii sinucigașului povestesc că acesta avea deseori ieșiri necontrolate și un comportament foarte dubios. Într-o seară, omul ar fi intrat peste o vecină, unde ar fi făcut scandal și i-ar fi spart femeii mai multe lucruri din casă. Totodată el ar fi făcut un atac de panică, s-a rănit și a umplut casa de sânge.

Oamenii bănuiesc că el are probleme psihice, dar și că se afla sub influența unor substanțe interzise. Acest lucru va fi stabilit de către anchetatori.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top