Connect with us

Horoscop

Horoscop duminica 26 ianuarie 2020! Duminica neagră pentru zodii

Horoscopul de duminica, 26 ianuarie, aduce vesti pentru zodii. Astrele anunta o zi bune pentru multe zodii, dar si greutati pentru altele.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Berbec

Dragi Berbeci, weekendul aduce surprize pentru voi, mai ales in plan sentimental. Veti fi invitati la opetrecere ori un eveniment de cativa prieteni, motiv pentru care un refuz nu va fi acceptat,c eea ce este foarte bine. S-ar putea sa intalniti o persoana foarte interesanta, iar dupa o scurta conversatie veti descoperi ca aveti multe lucruri in comun. Aveti curajul de a accepta ori chiar de a o invita aceasta persoana la o a doua intalnire. Se poate transforma totul intr-o frumoasa poveste de dragoste.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Taur

Taurii au ocazia de a invata noi lucruri in aceasta zi. Acceptati oportunitaea de a participa la niste cursuri, fie de dans, pictura ori arte martiale, important este sa iesiti din zona voastra de confort. La finalul zilei va veti simti mult mai bine si poate chiar veti transforma aceasta incercare intr-o pasiune de viitor. Nu se stie niciodata de unde izbucneste succesul.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Gemeni

Gemenii sunt intr-o forma de invidiat, iar acest lucru va fi observat de multe persoane astazi. Oriunde veti merge veti auzi complimente, iar starea voastra se va mentine plina de pozitivitate. Spre seara iesiti in oras, intalniti-va prietenii ori faceti o vizita rudelor apropiate. Timpul petrecut in compania celor dragi va va scapa de stresul acumulat in ultima vreme.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Rac

Racii trebuie sa dea uitarii acele evenimente nefavorabile din trecut si sa lase loc pentru un viitor incarcat cu energie pozitiva. Aveti curajul de a incepe o noua etapa a vietii, de a accepta oferte de munca fata de care aveti o temere a unei posibile nereusite, caci nu exista „nu vreau”, exista doar „nu pot”. S-ar putea sa dati nas in nas cu succesul, depinde de voi cum veti proceda.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Leu

Nativii din Leu vor avea, astazi, o zi planificata in totalitate. Ati asteptat de mult timp ca aceasta zi sa vina pentru a va odihni asa cum meritati. Totusi, leneveala nu este acelasi lucru cu odihna, motiv pentru care trebuie sa intelegeti ca putina miscare va va ajuta foarte mult pentru a va odihni. Puteti incerca cu o iesire in aer liber, o plimbare pe strazile din oras sau chiar in afara orasului. O vizita la tara v-ar fi de folos, mai ales ca puteti intra in contact si cu oameni care nu au problemele cu care voi va confruntati.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Fecioara

Fecioarele vor trece, astazi, printr-un test de rezistanta al nervilor. Chiar daca v-ati spus deja punctul de vedere si credeati ca v-ati facut intelesi, veti descoperi ca persoana iubita ori familia are alta parere. Veti fi dezamagiti, in special pentru ca nu sunteti luati in seama, insa inainte de a porni o cearta incercati sa intelegeti motivele din spatele acestei decizii. Ati putea fi surprinsi!

Horoscop 26 ianuarie 2020 Balanta

Prietenii vor avea nevoie, astazi, de ajutorul vostru. Echilibrul de care dati dovada si cu care ati fost inzestrati se va dovedi a fi de mare ajutor pentru ei, in solutionarea unei probleme care poate parea a fi de nerezolvat. Dupa ce veti fi rezolvat situatia, seara va rezerva o surpriza foarte placuta din partea persoanei iubite. In cazul celor care nu sI-au gasit dragostea, astazi norocul v-ar putea surade.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Scorpion

Incercati sa va abtineti atunci cand aveti tendinta de a jigni alte persoane, cu atat mai mult cu cat vorbim despre persoane dragi, respectiv prietenii apropiati, persoana iubita sau chiar membri ai familiei. Trebuie sa lucrati mult mai mult la acest lucru pentru ca ati ajuns la concluzia ca nu va ajuta, ba din contra va face foarte mult rau. Ziua de astazi o puteti dedica hobby-ului, avand in vedere ca nivelul creativitatii va atinge un nivel foarte mare.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Sagetator

Sagetatorii isi doresc cat mai multa fericire si sanatate, insa pentru indeplinirea acestor obiective ei trebuie sa stie ca au nevoie de multa disciplina in viata personala. Personalitatea puternica va recomanda sa faceti tot ce doriti, cand doriti, si sa spuneti tot ce doriti, cand doriti, insa aceste aspecte nu va pot ajuta sa va mentineti sanatatea si fericirea la cote lume. Trebuie sa va asumati modul de a fi si de a pune problema in orice discutie care va vizeaza.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Capricorn

Aveti parte de o scurta perioada de acalmie in care nimic senzational nu se intampla in viata voastra. In asemenea momente este bine sa va dozati efortul, respectiv sa nu va implicati in evenimente care nu va aduc nimic bun. Daca nu se merita implicare, de ce sa depuneti efort? Nu puneti la suflet ce zic oamenii pentru ca nu aveti nevoie de sfaturi in legatura cu modul in care sa va conduceti propria viata.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Varsator

Trebuie sa va purtati cu mult respect fata de oameni astazi. Au nevoie sa stie ca pot obtine energie pozitiva de la voi. Sa intimidati si sa lasati totul pe mana hazardului nu sunt masuri productive. Daca aveti de lucru pentru un proiect de la munca, apelati cu incredere la ajutorul altor persoane si nu uitati sa pastrati diplomatia ce va caracterizeaza pentru ca in final este important ca toti colaboratorii sa inteleaga ca au de tras la aceeasi caruta.

Horoscop 26 ianuarie 2020 Pesti

Sunteti inconjurati de elemente nocive, oameni cu pretentii exagerate si care au tendinta sa nu ofere nimic in schimb ori oameni care obisnuiesc sa faca din tantar armasar si sa transforme totul intr-o drama personala. Inarmati-va cu rabdare, asumati-va faptul ca oamenii pot avea idei diferite si, nu in ultimul rand, concentrati-va pe ideea ca situatia nu este atat de neagra pe cat lasa altii sa para. Atitudinea pozitiva este secretul succesului.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top