Connect with us
Horoscop ianuarie 2022. Cum va fi începutul de an pentru fiecare zodie

Horoscop

Horoscop ianuarie 2022. Cum va fi începutul de an pentru fiecare zodie

Horoscop ianuarie 2022. Cum va fi începutul de an pentru fiecare zodie

Horoscop ianuarie 2022. Previziuni zodiacale totale pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Cum va fi începutul de an și ce sfaturi au astrele pentru zodii, pentru un debut de succes. Aflați aici cele mai importante previziuni astrologice despre zodia ta și semnul tău zodiacal.

Horoscopul lunii ianuarie 2022

Previziunile astrologice ale primei luni din ani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec

În prima lună din an, cea mai mare parte dintre activitățile celor născuți în zodia Berbec se va rezuma la viața de cuplu/familie. Grija față de cei dragi îi va face pe aceștia să se simtă protejați și iubiți. Nu este exclus ca în ianuarie să primiți o veste frumoasă de la o rudă mai îndepărtată.

Zodia Taur

Taurii sunt în măsură să ofere sfaturi importante unor persoane care chiar au nevoie de un ghidaj în viață. Prima lună din noul an le aduce acești nativi liniște, armonie în familie și bucuria unui nou început. Astrele ți-au pregătit multe motive de bucurie.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, luna ianuarie 2022 le va aduce multă energie și creativitate. Vor începe să facă lucrurile pe care nu le-au făcut până acum. Sfatul astrelor: fii tu însăți și vei avea numai de câștigat. Nu lăsa cârcotașii să te oprească din drumul spre succes.

Zodia Rac

Unii dintre nativii Rac vor începe o relație nouă chiar în prima lună a anului. Poate fi vorba despre o persoană pe care au cunoscut-o recent, sau de cineva cu care s-au tatonat până acum. Vești grozave din partea astrelor, în plan sentimental pentru Raci.

Zodia Leu

Leii scapă de tensiunea din relația de cuplu și se vor relaxa complet în luna ianuarie, poate chiar într-o mică escapadă la munte. Vor avea ocazia perfectă să facă planuri pentru viitor și nu este exclus să aibă loc cereri în căsătorie. Sfatul astrelor este să cântăriți bine lucrurile înainte de a lua o decizie atât de importantă.

Zodia Fecioară

Luna ianuarie le aduce nativilor Fecioară schimbări de opinie, o mai bună perspectivă asupra lucrurilor. Este foarte posibil să primească vești bune în plan personal/sentimental, sau chiar să facă o schimbare în viața lor de cuplu/familie. Urmează o perioadă frumoasă pentru Fecioare.

Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de tensiuni în relațiile parteneriale sau conjugale. Depinde doar de acești nativi cum se vor raporta la aceste probleme și în ce măsură le vor lăsa să îi afecteze. Oricum ar fi, pentru orice neplăcere există o rezolvare, nu este cazul să vă îngrijorați.

Zodia Scorpion

O lună ianuarie foarte bună pentru nativii Scorpion la capitolul bani. Unii dintre acești nativi vor face o mutare benefică în plan profesional, iar asta le va aduce o remunerație mult mai bună. În plan personal, Scorpionii se bucură de o perioadă armonioasă.

Zodia Săgetător

Această primă lună din an poate fi problematică pentru cei născuți în zodia Săgetător din cauza unor pierderi financiare. Spre finalul lunii vor începe să se redreseze, dar până atunci vor fi nevoiți să strângă punga ca să nu fie puși în postura de a se împrumuta.

Zodia Capricorn

Astrele anunță complicații sentimentale pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului. Va trebui să dați dovadă de multă înțelepciune, răbdare și tact diplomatic pentru a o scoate la capăt cu persoana iubită. Disensiunile se vor baza pe o problemă mai veche.

Zodia Vărsător

Vești neașteptate, dar foarte bune, în familie. Asta anunță astrele pentru Vărsător. Luna ianuarie îi va surprinde într-un mod foarte plăcut. În plan profesional nu este exclus să facă o schimbare majoră, poate chiar să renunțe la locul de muncă în favoarea unui proiect personal.

Zodia Pești

Pentru Pești pot apărea tensiuni legate de autorități, de niște documente pe care le au de pus la punct. Nu este exclus ca unii dintre acești nativi să facă o achiziție importantă, poate o investiție în imobiliare sau metale prețioase.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top