Connect with us
Horoscop joi 13 august 2020. Unele zodii vor avea o zi foarte dificilă

Horoscop

Horoscop joi 13 august 2020. Unele zodii vor avea o zi foarte dificilă

Previziuni pentru toate zodiile joi 13 august 2020. Găsești aici horoscop joi 13 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse spre sfârșitul săptămânii, mai ales în plan profesional.

Horoscop joi 13 august 2020. Berbec

Astăzi ai putea să-ți achiți taxele, facturile sau poți relaționa mai ușor cu instituțiile financiare. Chiar dacă descoperi nereguli în documentele financiare sau constați întârzieri ale unor plăți, acestea se vor putea remedia în scurt timp. Spre seară poți primi vești din străinătate sau legate de studii pe termen lung. Unele s-ar putea să îți displacă. Sfătuiește-te cu membrii familiei și folosește soluțiile oferite de ei.

Taur

Se anunță multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt disonanțe, șefii sunt plecați în vacanță, așa încât fii prudent și bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă, insă plimbările în aer liber și remediile naturiste sunt cele mai indicate. Spre seară, astrele îți trimit raze în sectorul partenerial. Se întrezăresc răsturnări de situație în relațiile parteneriale și în colaborările în care ești implicat.

Horoscop joi 13 august 2020. Gemeni

Treburile gospodărești îți acaparează eforturile și atenția în prima parte a zilei. Te poți ocupa cu ușurință de curățenii generale, reparații curente sau de reamenajări interioare. Dialogurile cu membrii familiei pot avea note conflictuale, însă vei reuși să depășești cu bine momentele neplăcute. Spre seară, cheful de distracții și aventuri îți va da târcoale. Evită relațiile frivole și îndreaptă-ți atenția către hobby-uri.

Rac

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci să nu te mire că partenerul vrea ceva mai multe dovezi în acest sens. Nu înseamnă că se îndoieşte de sentimentele tale, dar are unele temeri adânc în suflet care se cer alungate de mărturii incontestabile. Dacă te simţi cu musca pe căciulă, cumva, fă ceva să scapi de această senzaţie de vină, pentru că şi cel drag o resimte cum planează în aer. O discuţie sinceră, lucidă, cu cărţile pe faţă, ar fi de preferat.

Leu

Dacă vezi că un proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândeşti din ce în ce mai serios să-i pui punct decât să-l continui fără rost. De la o vreme, nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, ţi-ai pierdut şi interesul, şi cheful, şi energia, deci nu mai ai nicio tragere de inimă să duci mai departe ceva ce nu se mai urneşte din loc. Te tentează să-i pui punct aici, şi bine faci, pentru că ce ai avut mai bun de câştigat de pe urma acestui plan ţine deja de trecut.

Horoscop joi 13 august 2020. Fecioară

Atragi alături de tine persoane fără experienţă, începătoare în unele domenii, care te privesc cu admiraţie, aşteptând mult de la tine. Vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri. Tu ai ce să le împărtăşeşti, ştii atâtea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisă, dornic să transmiţi mai departe ceea ce ştii. Nimic nu e mai încântător decât să vezi oameni care au de învățat de la tine.

Balanță

Ai nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire, de parcă partenerul nu ţi-ar inspira, cel puţin azi, prea multă încredere. Vrei să staţi de vorbă foarte serios faţă în faţă pentru a stabili nişte detalii care nu mai sunt aşezate la locul lor de la o vreme. Discutaţi despre intenţii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate şi încredere, şi discuţia respectivă se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru a readuce liniştea în relaţia voastră.

Horoscop joi 13 august 2020. Scorpion

Nu crede tot ce ţi se promite azi, mai ales dacă e vorba de câştiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieşi chiar aşa cum ţi se spune. Dacă te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica în tot felul de cheltuieli cu speranţa că vei putea plăti mai târziu, dar când te vei trezi în faţa realităţii, îţi vei da seama cât de credul ai fost. Nu te aventura în nicio cheltuială sau investiţie pe care, momentan, nu o poţi acoperi, nici în rate, nici în împrumuturi neprevăzute.

Săgetător

Discută cu prietenii şi colegii, cu ceilalţi colaboratori, pentru că de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merită pus imediat în practică pentru un ban în plus. Orice conversaţie poate gravita azi în jurul banilor, dar nu pentru a te plânge de cheltuieli sau pentru a-ţi aminti ce listă lungă de facturi te aşteaptă, ci pentru că primeşti de la alţii cele mai bune sfaturi despre cum reuşesc ei să se descurce în această junglă a datoriilor.

Capricorn

Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa ta de acum înainte.

Vărsător

Treci şi tu cu vederea atmosfera agresivă din jurul tău! E normal ca toată lumea să se agite cât timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nici tu nu eşti sigur pe direcţia în care mergi, nici ceilalţi nu se pot linişti încă, de aceea conflictele mocnesc aproape de tine. Eşti nevoit să suporţi această situaţie, pentru o vreme, conştient că înainte de clarificarea unei situaţii, întotdeauna se agită spiritele, iar tu eşti acum în miezul acestei tensiuni.

Pești

Ai o sumă de bani la dispoziţie, dar nu o poţi canaliza într-o singură direcţie ca să scapi de o plată mai consistentă, ci trebuie s-o drămuieşti în aşa fel încât să acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii ale acestei perioade. Dacă e vorba de sosirea unor bani care ţi se cuvin, şi aceştia vin cu ţârâita, nu toţi deodată ca să poţi simţi ceva de pe urma lor. Venind puţin câte puţin, practic se şi duc imediat.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top