Connect with us
Fratele lui Emi Pian, suspectat de tentativă de omor. A fost săltat de mascați

Vedete

Fratele lui Emi Pian, suspectat de tentativă de omor. A fost săltat de mascați

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noaptea, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc unde au avut loc neînțelegeri. Florin Mototolea era liderul uneia dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi. Interlopul avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Cercetările continuă și după moartea lui Emi Pian, atât la membrii familiei sale, cât și la cei din clanul său. Ciprian Pian, unul dintre fraţii interlopului Emi Pian, este suspectat acum de tentativă de omor.

Fratele lui Emi Pian, suspectat de tentativă de omor. A fost săltat de mascați

Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, a fost săltat de mascaţi şi dus la audieri la Serviciu Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Polițiștii și procurorii din București au efectuat mai multe percheziții la adresele unor membri ai clanului Duduianu. Mascații au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână, dar şi la câteva adrese unde stau membri ai clanului rival Rinu.

Potrivit avocatei familiei, anchetatorii nu au găsit probe incriminatorii, decât un cuțit obișnuit, însă fratele lui Emi Pian, Ciprian, este suspect în dosar. Avocata a declarat că Emi nu era un agresiv și nu umbla cu arme asupra lui. În plus, familia regretatului interlop nu intenționează să apeleze la răzbunare, pentru că nu folosește la nimic. Acum sunt așteptate rezultatele audierilor, precum și măsurile luate în cazul celor vinovați pentru crimă.

„În urma percheziției nu au fost găsite bunuri și substanțe interzise. Clientul meu are calitate de suspect și a fost dus la audieri. Procurorii au ridicat înscrisuri privind bunuri imobile. A fost găsit doar un cuțit pe care orice om îl are în casă. Nu au fost găsite hainele din nopapte crimei. Aș spune că este inegal tratamentul în condițiile în care Emi a fost ucis. El nu era un om violent, nu umbla cu cuțite după el. Clienții mei nu au ieșit și nu au sesizat organele statului cu activități ilicite. E clar că ei nu se vor răzbuna. Emi a murit, nu are cui să folosească răzbunare. Fratele lui, Ciprian, este ridicat și dus la audieri. Așteptăm din partea autorităților reacție fermă și la adresa celorlalți.”, a declarat avocata familiei lui Emi Pian.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top