Connect with us
Horoscop joi 30 iulie 2020. Vești proaste pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop joi 30 iulie 2020. Vești proaste pentru unele zodii

Previziuni pentru toate zodiile joi 30 iulie 2020. Găsești aici horoscop joi 30 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop joi 30 iulie 2020. Berbec

Berbecii au parte de o scurtă călătorie, de afaceri sau amoroasă. Veţi avea ocazia să vă relaxaţi oricum şi să vedeţi locaţii noi şi interesante. S-ar putea chiar să cunoaşteţi anumite persoane cu care să legaţi prietenii de durată. Spre seară aţi putea merge la cumpărături. Aţi putea nimeri fix în momentul reducerilor şi veţi găsi cu siguranţă diferite lucruri la preţ avantajos.

Taur

Tauri, nu luaţi decizii privind emoţiile. Acest lucru este valabil mai ales dacă lucraţi la un proiect important sau dacă lucraţi în echipă la serviciu. Fiţi rezonabili, înţelegeţi părerile altora şi aveţi răbdare cu cei care au nevoie de ajutor. De altfel, problemele din viaţa celor dragi pot să vă includă şi pe voi, în ideea cererii unor sfaturi importante. Fiţi buni, blânzi şi amabili cu cei în vârstă.

Horoscop joi 30 iulie. Gemeni

E puţin probabil să ai ocazia se te relaxezi. Va fi nevoie să te grăbeşti mereu undeva, să porţi discuţii sterile cu interlocutori intransigenţi şi să rezolvi o mulţime de probleme mici, casnice. Doar spre seară se întrevede ceva linişte. Profită pentru tine de acel timp. Poţi merge la fitness, sau la un centru Spa. Nu uita să le arăţi celor dragi că te interesează vieţile lor.

Rac

Dacă în ultima vreme te-ai întrebat care este scopul tău, ce ai de făcut, care este direcția în care să te îndrepți, e momentul să îi înveți pe oameni ce este iubirea. Nu este nevoie să vorbești sau să scrii despre asta sau să lucrezi că și vindecător pentru a-i atinge în mod pozitiv pe ceilalți. Este de ajuns doar să fii iubitor și să ai compasiune în interacțiunile tale cu cei din jurul tău.

Horoscop joi 30 iulie. Leu

Această zi de joi nu produce pentru leu evenimente deosebit de importante. Veți avea ocazia să continuați să vă dezvoltați liniștit proiectul actual, în timp ce vă construiți planuri de vacanță. La finalul acestei joi, veți avea o surpriză mică, dar foarte plăcută, pregătită pentru voi de către partenerul de viață. Este vorba despre o excursie sau o ieșire într-un loc plăcut.

Fecioară

Pentru Fecioară, această zi va consta din tam-tam care nu se termină niciodată. Veți vizita o mie de locuri, vorbiți cu o duzină de oameni și veți face o mulțime de lucruri importante. Mai mult, veți fi obligați să determinați dacă doriți sau nu să faceți o achiziție foarte scumpă. Răspunsul la această întrebare este forte simplu.

Balanță

Balanţa va îmbrăţişa tăcerea în această zi de joi. Mergeţi în casa uneia dintre rudele voastre, iar această persoană singură, în vârstă, vă va primi cu plăcere și nu vă va împovăra cu întrebări, sfaturi sau moralizări, pentru că vede că nu vă e bine deloc. Este posibil ca aici, între zidurile confortabile ale acestei case, să decideți să petreceți câteva săptămâni sau chiar luni.

Scorpion

Această zi nu va aduce scorpionului vreo bucurie deosebită, nici experiențe dureroase. Veți face față eliminării tuturor problemelor minore din viața de zi cu zi, care s-au acumulat în exces în timpul săptămânii de lucru. Seara, ești epuizată pe canapea și te hotărăști să te scufunzi în vizionarea unui program de divertisment pentru a-ți încărca bateriile.

Săgetător

Astăzi, săgetătorii nu au niciun fel de probleme. Ce trebuie să ştii este că nu trebuie să te bazezi pe noroc, pe o coincidență fericită a evenimentelor sau pe sprijinul cuiva. Tot ce vei reuşi astăzi va fi rezultatul eforturilor tale. După-amiaza trebuie să acorzi mai multă atenţie familiei. De asemenea, vei fi nevoit să ajuţi un prieten la nevoie, pentru că și el te-a ajutat.

Horoscop joi 30 iulie. Capricorn

Capricornii ar trebui să fie mai retraşi astăzi. Interacţiunea cu alte persoane s-ar putea să vă aducă probleme, mai ales dacă este o întâlnire de afaceri. Soluţia ar fi să amâni pentru altă zi orice astfel de întâlnire. De asemenea, nu-ţi fie teamă să te exprimi liber sau să-ţi expui ideile neobişnuite în dialog cu membrii familiei. În relaţia de cuplu, mărturiseşte-ţi sentimentele.

Vărsător

Nativii din Vărsător trebuie să fie atenţi, astăzi, la cum îşi cheltuie banii. Sunteţi predispuşi la cheltuieli inutile pe care le veţi regreta foarte repede. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie care vă afectează atât pe voi, cât şi familia sau prietenii apropiaţi. Nu sunt recomandate deciziile radicale în relația de cuplu.

Pești

Pentru Peşti, această zi poate fi dificilă. Sursa dificultății ar putea fi greu de identificat, însă oamenii din jurul vostru ar putea să vă ofere o idee în acest sens. O vizită în cursul serii la un membru al familiei vă oferă ajutorul de care aveţi nevoie. Şi prietenii vă sunt de ajutor, însă familia şi părerea membrilor ei vă este de cel mai mare folos în această perioadă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top