A venit rezultatul testelor toxicologice. Ce substanțe a consumat Margherita de la Clejani

29.07.2020
A venit rezultatul testelor toxicologice. Ce substanțe a consumat Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a provocat un accident în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a primit și un dosar penal. După acest accident, se pare că Marga nu a renunțat deloc la imaginea de fată rea și a rămas în atenția publicului cu tot felul de scandaluri și gesturi ieșite din comun. Deși până acum Clejanii nu au transmis nimic oficial, surse apropiate ale acestora au dezvăluit că că rezultatele analizelor au ajuns la Poliție, iar acestea au fost pozitive, ceea ce înseamnă că Margherita a consumat substanțe interzise.

A venit rezultatul testelor toxicologice. Ce substanțe a consumat Margherita de la Clejani

Se pare că așteptarea a luat sfârșit pentru familia Clejanilor, care a aflat ce substanțe interzise a luat Margherita atunci când a provocat accidentul auto din Capitală. În tot acest timp, Viorica i-a luat apărarea și a luptat împotriva tuturor să îi convingă că fiica lor nu a consumat substanțe interzise în timp ce era la volan și că nu e deloc o adeptă a acestor vicii.

Cu toate acestea, surse apropiate ale familiei Clejanilor au declarat că testele efectuate de Institutul de Medicină Legală (IML) ar fi scos la iveală faptul că artista avea în sânge un cocktail de stupefiante, printre care și un drog foarte căutat de bogați, și anume cocaina. La aflarea veștilor, Viorica ar fi răbufnit și cu greu s-ar fi abținut să nu o păruiască pe fiica sa, care i-a provocat atâtea probleme.

Viorica a sărit la bătaie

Cei care au aflat de rezultate susțin că situația din familie este foarte tensionată, pentru că Viorica și-a pierdut energia și cumpătul. Se pare că Margherita s-a jurat că nu se droghează, iar Viorica ar fi crezut-o, drept pentru care i-a luat apărarea în fața tuturor, ceea ce a făcut-o ca acum să fie foarte dezamăgită. În plus, Viorica ar fi refuza să achite rezultatul testelor, în valoare de 2000 de lei.

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea muncește de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși.”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei.