Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Taur

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Taur. Taurii câștigă mai mulți bani decât de obicei. Din 21 iunie, încheie contracte avantajoase.

În primele trei săptămâni din iunie, Taurii câștigă mai mulți bani decât de obicei, iar în ultima parte a lunii, călătoresc, socializează și încheie contracte avantajoase.

Citește Horoscopul și pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Asta pentru că până în 21 iunie, Soarele se află în casa Banilor din astrograma Taurilor, după care se va muta în sectorul Comunicării și Contractelor din astrograma acestora.

În plus, Taurii vor avea un aliat important începând din data de 5 iunie: Venus, planeta Iubirii, se va muta în zodia lor, unde va rămâne toată luna.

Venus este cea care guvernează semnul Taurului, așa că influența ei se va face simțită din plin în viața nativilor.

Taurii vor fi apreciați, simpatizați, ajutați de cei din jur și vor atrage bani, oportunități, noroc și iubire.

Norocul financiar va fi, în mod clar, de partea Taurilor șj pentru că din 6 iunie, în sectorul Banilor din astrograma lor, va veni Mercur, planeta Afacerilor.

Mercur va sta aici până în 21 iunie, așa că Taurii care au negocieri de purtat sau afaceri de încheiat, să nu rateze perioada 6-21 iunie!

Taurii care vor să facă schimbări în viața profesională vor beneficia din plin de ajutorul lui Jupiter, după data de 9 iunie.

Atunci, Jupiter își va relua tranzitul direct în zodia Balanță și în „casa Profesiei” din astrograma Taurilor.

În 21 iunie, Soarele se va muta în zodia Rac, împreună cu planeta Afacerilor, Mercur. În zodia Rac se va afla, încă din 4 iunie, și planeta Acțiunii, Marte.

Și tot în zodia Rac va fi Lună Nouă în data de 24 iunie.

Pentru Tauri, toate acestea înseamnă o agendă încărcată, cu multe invitații care trebuie onorate, cu multe documente ce trebuie redactate, cu telefoane și negocieri, cu multe drumuri de făcut și cu tranzacții favo

Jupiter le va amplifica, Taurilor, încrederea în forțele proprii și optimismul, iar Marte le va da destulă energie încât să se implice în proiecte de anvergură și să își apere interesele.

Dar, în cea de a doua parte a lunii iunie, se va face simțită și influența lui Neptun, aflat în mers retrograd (până n octombrie!).

Neptun retrograd se va afla în „casa Prietenilor și a cercului social” din astrograma Taurilor.

Astfel, există riscul ca Taurii să fie dezamăgiți, în această lună, de colegi sau prieteni sau de condițiile de muncă.

Trebuie să dea dovadă de realism, să evite conflictele cu șefii și să aibă răbdare.

Taurii au și vor avea protectori secreți care vor interveni, în favoarea lor, la momentul oportun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top