Connect with us
Horoscop luni 25 mai 2020. Se anunță un început de săptămână greu

Horoscop

Horoscop luni 25 mai 2020. Se anunță un început de săptămână greu

Previziuni pentru toate zodiile luni. Găsești aici horoscop luni 25 mai 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în prima zi din săptămână, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de luni aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop luni 25 mai 2020. Berbec

Berbecii stau astăzi la dispoziția celorlalți. Aceștia au încredere în experiența lor de viață și vor să fie îndrumați în acțiuni importante.  Tu ştii ce faci, şi le poţi arăta şi lor ce trebuie să facă, dar nu te rezumi doar la informaţii teoretice adunate de prin cărţi, ci pui efectiv umărul pentru a le arăta practic ce e de făcut. Ei te vor admira și îți vor fi pe deplin recunoscători ulterior.

Taur

Nu te desconsidera și învață să te iubești așa cum ești. Dacă nici măcar tu nu te apreciezi, nici ceilalți nu o vor face, mai ales că le induci ideile tale greșite. Descoperă la tine acele lucruri bune şi frumoase, acele calităţi care merită pus în valoare. Nu te mai critica mai mult decât trebuie și remediază în liniște orice problemă pe care o semnalezi la tine, fără prea mari complicații.

Horoscop luni 25 mai 2020. Gemeni

Este momentul să iei atitudine și să muncești mai mult la proiectul în care ești implicat. Știi bine că tu ești omul de bază acolo și că fără tine lucrurile nu pot funcționa. Nu aștepta ca ceilalți să muncească în locul tău și nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. Cu cât acționezi mai rapid, cu atât mai mult vei reuși să rezolvi toate aspectele și să duci proiectul la sfârșit cu succes.

Rac

Pentru a-ți atinge scopul, trebuie să duci la sfârșit două etape distincte. Una dintre ele deja a fost încheiată și se pare că se bucură de succes, iar cea de a doua depinde de tine când o vei începe. După ce o vei încheia și pe aceea, poți spune că proiectul este gata de a fi lansat. Azi ai putea avea surpriza să descoperi că sari deja peste cea de-a doua etapă direct la rezultatul visat, la succesul final.

Leu

Leii sunt pe punctul de a primi revanșa unei colaborări interesante, de succes. În după-amiaza acestei zile, există posibilitatea de a izbucni anumite conflicte între voi și partenerul de viață, pe care le veți depăși cu ajutorul unor prieteni ce vă vor da sfaturi prețioase. Nu vă îngrijorați, lucrurile vor reveni la normal. Dedicați-vă mai mult timp activităților casnice și nu mai munciți atât de mult, încât să vă puneți în pericol sănătatea.

Horoscop luni 25 mai 2020. Fecioară

Planurile fecioarelor nu merg azi așa cum au sperat, dar asta nu este din cauza lor. Cei care le încurcă treburile sunt persoanele care se bagă unde nu le fierbe oala și tot ce vor să facă e să pună bețe în roate. Încearcă să își facă o imagine pe spatele tău, însă asta nu le va merge pentru prea mult timp. Nu au cum să rămână în centrul atenţiei atâta timp cât nu merită să fie acolo.

Balanță

Ai grijă ce le spui celorlalți astăzi, pentru că atitudinea ta tinde să fie critică. Nu toți au nevoie de sfaturi dintr-o așa perspectivă și ai putea fi înțeles greșit. . Ai impresia că ai dreptul să judeci pe ceilalţi, ceea ce nu e chiar adevărat, şi dacă nu te opreşti la timp, ajungi să creezi un mare conflict. Chiar dacă cineva se plânge azi de o greșeală făcută, evită să comentezi faptele lui.

Scorpion

Nu te judecat greșit pentru drumul pe care l-ai ales, pentru că decizia nu ți-a aparținut ție. Există o persoană care are interese ascunse și care te-a influențat să nu alegi calea cea dreaptă.  Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată! Ai putere și demnitate de a lua propriile hotârâri și nu ai nevoie de nimeni care să îți ghideze viața. Niciodată!

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte binedispuși azi și au relații bune cu toată lumea. Sunteți cel mai apreciat din anturajul dumneavoastră pentru starea de bine pe care o emanați. Cu toate acestea, situația financiară vă produce probleme, însă le veți remedia în curând. Spre seară veți merge la o petrecere, dar va trebui să aveți grijă la modul în care interacționați și glumele pe care le faceți.

Horoscop luni 25 mai 2020. Capricorn

Chiar dacă cei din jurul tău au astăzi o stare negativă, încearcă să te sustragi și să nu intri în jocul lor, pentru că problemele celorlalți nu te privesc. Ajută-i cu un sfat, dar nu pune la suflet ce nu e al tău. Fii amabil şi diplomat şi retrage-te delicat din acest mediu, pentru că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce se întâmplă şi nu are rost să-ţi strici ziua.

Vărsător

Azi ai o stare de zile mari și comunici foarte bine cu toată lumea. Sufletul tău este împăcat cu ce ți se întâmplă, ceea ce te face plin de viață și încrezător.  Rareori reuşeşti să îţi deschizi inima ca acum, tocmai  de aceea lumea te priveşte diferit, descoperind la tine un om cald şi înţelegător, un bun ascultător la nevoie. Părerea celorlalți s-a schimbat radical.

Pești

Nu te lăsa influențat de un moment în care lucrurile nu merg bine. Ai încrede că totul va reveni la normal și că un eveniment neplăcut nu este sfârșitul lumii. Situaţia prin care treci azi, deşi te consumă la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Vei deveni mai puternic și vei pune la bătaie toate resursele pentru a-ți atinge țelul.

Citește aici horoscopul iubirii din luna iunie sau află cum se va schimba sensul vieții tale.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top