Horoscop luni 29 iunie 2020. Ce spun astrele la început de săptămână

28.06.2020
Horoscop luni 29 iunie 2020. Ce spun astrele la început de săptămână

Previziuni pentru toate zodiile luni. Găsești aici horoscop luni 29 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de luni aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la începutul săptămânii.

Horoscop luni 29 iunie 2020. Berbec

Astrele arată că sunteți într-o formă intelectuală de zile mari. Luni colaborați excelent cu partenerii de lucru și dezvoltați împreună cele mai productive idei. De altfel, aveți în plan câteva schimbări prin casă. Nu luați singuri hotărâri, țineți cont și de dorințele celui de lângă voi și ajungeți la un numitor comun. Relațiile cu ei, în schimb, merg de minune și nimic nu s-a schimbat.

Taur

Ești în fața unui proiect important, de pe urma căruia ai multe de câștigat dacă acționezi corect. Dacă te gândești bine, îți vei aminti că ai mai avut parte de ceva asemănător cândva și lucrurile s-ar putea repeta dacă știi cum să gestionezi situația. Se pot repeta întocmai, şi totul depinde numai de spiritul tău întreprinzător, de energia pe care o investeşti în acest proiect.

Gemeni

Astăzi este ziua voastră de succes, în care toate vor merge așa cum v-ați propus și vă vor ajuta să vă atingeți cele mai importante țeluri, la care visați de ceva timp. Dai peste oameni cu care veți pune în aplicare cele mai interesante idei. Primeşti veşti care te pun într-o lumină specială, încât nu ar fi de mirare să ţi se facă unele din cele mai promiţătoare oferte: de lansare, de afirmare, de promovare.

Horoscop luni 29 iunie 2020. Rac

Amintește-ți că ai promis cuiva unei persoane că-i vei fi mereu alături și ți-ai asumat responsabilitatea de a o ajuta și în cele mai grele momente. Mereu ai fost un om de cuvânt, care nu a uitat ce legăminte a făcut și nu s-a dat înapoi de la nimic, dar acum este o situație delicată. Totuși, vei lăsa la o parte activităţile tale urgente şi vei pune umărul în soluţionarea problemei celuilalt.

Leu

Leii sunt foarte binedispuși și dornici de proiecte noi. Sunteți pregătiți astăzi să puneți la punct o activitate care vă va aduce câștiguri substanțiale. Veți putea primi azi o ofertă, care la început nu vă va interesa. Nu o tratați cu indiferență, s-ar putea dovedi ulterior că ați pierdut o șansă importantă. Tot acum vă veți putea întâlni viitorul partener de afaceri.

Horoscop luni 29 iunie 2020. Fecioară

Întotdeauna primești ceea ce oferi! Dacă vei privi oamenii cu bunătate și vei avea relații armonioase cu toată lumea, și ei te vor privi cu simpatie și-ți vor răsplăti energia pozitivă. Însă, dacă vei alege să fii criticul tuturor și să vorbești oamenilor de sus, vei vedea că nu vei mai fi la fel de plăcut și chiar vei ajunge în situația de a fi urât de către cei din jurul tău.

Balanță

Mereu ți-a plăcut să fii independent, să faci totul pe cont propriu și să te bucuri de laudele primite, fără ca cineva să-ți poată reproșa vreodată că te-a ajutat. Te descurci de minune și poți face orice proiect singur. Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie.

Scorpion

Scorpionii trebuie să iasă din starea de comoditate care i-a cuprins! Nu leneviți ore în șir, lăsați somnul deoparte și îndreptați-vă către o direcție palpitantă. Deși îți va fi puțin greu până simți gustul dulce al aventurii, după puțin timp, te vei implica și vei da dovadă de mult interes și entuziasm. Ia măsuri, până nu ajungi într-o stare din care nu mai poți ieși.

Săgetător

Nu te baza pe ceilalți și pe promisiunile lor! Deși poți crede că ai lângă tine oameni care vor să te ajute și sunt mereu acolo, vei vedea că te pot lăsa baltă în cele mai grele momente. Nu lua în seamă angajamentele celorlalți, pentru că totul poate fi fals și îți poate strica planurile! Nimeni nu îți vrea binele așa cum ți-l vrei tu sau familia, care te iubește necondiționat.

Horoscop luni 29 iunie 2020. Capricorn

Ai alături de tine un om cu care ai format o relație specială. Pare că vă știți de o viață și puteți fi voi înșivă unul în prezența celuilalt. De altfel, vă completați perfect. El este ceea ce nu eşti tu şi invers, deci, dacă vă puneţi amândoi la un loc resursele, ar putea ieşi lucruri nemaipomenite. Luptă pentru a păstra această relaţie puternică şi vie, pentru că aveţi amândoi multe de învăţat.

Vărsător

Ai ocazia să întâlnești o persoană interesantă, cu care vei purta discuții importante, ce vor duce proiectele tale la un alt nivel, datorită sfaturilor primite. Parcă te-ar cunoaşte bine şi îţi vorbeşte de una din greşelile pe care le-ai făcut cândva şi pe care o credeai uitată, dar el tocmai acolo îţi atrage din nou atenţia, oferindu-ţi acum o lecţie pe care n-ar trebui să o eviți.

Pești

Ai nevoie de ceva care să te scoată din rutină pentru că pare că în viața ta nu se schimbă nimic. Ți s-ar potrivi o petrecere sau o întâlnire cu familia pentru a te destinge și scoate din ale tale, mai ales că nu i-ai mai văzut pe cei dragi de ceva timp. Este o bucurie pentru tine să îi știi alături de tine, simțindu-vă bine și uitând de orice problemă vă apasă.