Connect with us
Andreea Bălan nu cedează în fața lui George. Ce condiții i-a impus vedeta pentru a-și putea vedea fetițele

Vedete

Andreea Bălan nu cedează în fața lui George. Ce condiții i-a impus vedeta pentru a-și putea vedea fetițele

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el și se atacă reciproc. Andreea nu a putut rezista și i-a mai dat o lovitură fostului ei soț. Astfel, pentru a-și putea vedea fetițele, George trebuie să respecte anumite condiții.

Andreea Bălan nu cedează în fața lui George. Ce condiții i-a impus vedeta pentru a-și putea vedea fetițele

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea va începe în câteva săptămâni. Andreea are de gând să solicite custodie exclusivă pentru cele două fetițe, motivând alegerea ei. Astfel, ea susține că nu vrea ca cele mici să stea în compania tatălui lor fără ca ea sau mama ei să fie acolo.

De altfel, ea va cere să fie stabilit un interval strict în care George să le poată vizita pe fetițele lui și vrea ca George să facă un test antidrog o dată la trei luni, pentru a se asigura că a renunțaț la consumul de substanțe interzise și este capabil și  responsabil să le îngrijească pe cele mici.

Mai mult, Andreea i-a impus fostului ei soț să nu se afișeze în fața celor două fetițe cu nicio femeie care va apărea în viața lui, cel puțin în următorii trei-patru ani. La fel va preciza și ea, mai ales că nu se gândește să aibă o altă relația prea curând.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.” a declarat Andreea Bălan.

Andreea a mărturisit că trece printr-o perioadă destul de dificilă. Deși nu și-ar fi dorit niciodată să ajungă într-o astfel de situație, ea are încredere că viața îi va aduce în cale o nouă iubire, însă nu este pregătită pentru asta acum. Faptul că are doi copii o face responsabilă de creșterea lor, aceasta reprezentând prioritatea ei.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top