Connect with us
Horoscop marți 22 septembrie 2020. Unele zodii au parte de surprize neașteptate

Horoscop

Horoscop marți 22 septembrie 2020. Unele zodii au parte de surprize neașteptate

Horoscop marți 22 septembrie 2020. Horoscopul zilei de marți aduce surprize de proproții pentru unele zodii, după un weekend relaxant, pentru a rămâne în aceleași tendințe. În schimb, alte zodii vor fi supuse lateste grele, deși nici cele două zile libere nu au fost prea bune pentru ele. Află cum trebuie să gestionezi situația și ce ai de făcut.

Horoscop marți 22 septembrie 2020. Berbec

Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioşi pe ţine, dar nu te laşi tu doborât de aceştia. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că eşti valoros şi trebuie să ţii la ideile tale până în pânzele albe. Totuşi, ascultă şi părerile celorlalţi, chiar dacă par diametral opuse alor tale, pentru că au şi ei suficiente argumente pentru a se face auziţi, doar că tu eşti cu un cap deasupra lor şi te faci auzit mai uşor. Agresivitatea lor nu îi ajută să îşi impună părerile, ci doar să tulbure puţin apele, dar până la un punct au şi ei dreptate.

Taur

Ai multe lucruri de făcut, dar reuşeşti tu să te învârti în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergi imediat de pe lista de sarcini astfel încât să te poţi bucură şi de câteva ore de relaxare. Pe lângă multiple chestiuni banale mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar par nesemnificative că să le consideri într-atât de grele încât să nu le poţi rezolva repede. Îţi iei de-o grijă şi mai apoi intri în atmosfera tihnită după care tânjeai.

Citește și horoscop luna octombrie

Horoscop marți 22 septembrie 2020.Gemeni

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar că să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inima, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amână pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Rac

Îţi tot faci procese de conştiinţă pentru o veche greşeală de care nu te poţi încă detaşa, deşi ea nu-şi mai arată demult efectele. E vremea să te eliberezi tu, mai întâi, de acea obsesie, pentru că eşti încă bolnav emoţional din cauza celor întâmplate cândva. Iartă, uită, şterge cu buretele, închide acel sipet cu amintiri urâte, pentru că numai de tine depinde să echilibrezi situaţia trecutului în comparaţie cu prezentul. Poţi lua acum o decizie salvatoare care reabilitează toată situaţia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj ca să faci asta.

Leu

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce vă îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi. Alătură-te colegilor cu interese similare şi uniţi-vă forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă! Unul din secretele reuşitei este optimismul, şi atât timp cât vă trataţi unii pe alţii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comună nu e departe.

Fecioară

De multe ori îţi doreşti să primeşti a doua şansă, cu gândul la un eveniment din trecut care n-a ieşit chiar aşa cum ai fi sperat, şi iată că azi ţi se oferă! Ai grijă cum o foloseşti, ar putea fi ultima ocazie de a mai începe odată ceea ce altădată s-a împotmolit din vina ta. Aruncă o privire înapoi în trecut şi descoperă acel subiect care n-a fost dus la îndeplinire aşa cum se cuvine şi ia-l de unde l-ai lăsat. Acum ar putea merge mult mai bine, pentru că între timp ai mai acumulat ceva experienţă.

Balanță

Linguşelile unui amic vor ajunge acolo unde şi-a propus, pentru că poate câştiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci. Apelează la minciună, la prefăcătorie, la măşti care te conving mult prea uşor, dar în spatele lor nu se ascund gânduri atât de bune. Din păcate, mai credul din fire, te vei lăsa păcălit de metoda sa de cucerire şi-i vei oferi, în final, ceea ce urmăreşte de la tine. Eşti atât de bun la suflet, încât tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decât să-şi atingă scopurile prin intermediul tău.

Scorpion

Scorpionul va trebui să lucreze în condiții de lucru nefamiliare sau să comunice cu persoane neplăcute. Seara, fă tot ce poți să te linişteşti, pentru că starea de la muncă ar putea să facă victime nevinovate. Eliberaţi-vă de suprasolicitarea emoțională şi scapă de dorința de a te certa cu cineva. Dacă reuşeşti acest lucru, s-ar putea ca destinul să-ţi zâmbească cu o şansă unică. Veți putea să faceți progrese semnificative în domeniul afacerilor profesionale sau în acele întreprinderi de care depinde viitorul dvs. În lumina acestor evenimente, veți dori să sărbătoriți succesul.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea surpriza de a se confrunta cu unele neplăceri legate de sănătate. De asemenea, vizat este și sectorul muncii și nativii vor putea primi noi sarcini și responsabilități neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu fie irascibili, ci să caute partea pozitivă a situațiilor cu care se confruntă. Nativii pot descoperi lucruri noi despre persoana iubită, iar cei care sunt părinți pot deconspira niște activități ale copiilor.

Capricorn

acă te simţi cu musca pe căciulă cu ceva, dacă ştii că nu ai cu ce te lăuda în acest moment, mai bine ai sta cuminte în umbră o perioadă. Nu trebuie să remarce şi alţii că nu ai făcut totul ireproşabil, că te-ai mai abătut de la reguli, că ai mai încălcat unele legi, că ai ocolit căile morale şi corecte, deci tăcerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca să treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar în tot acest timp, dacă tot ştii că ai comis o eroare, fă tot posibilul s-o repari, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot va ieşi la lumină. Nu lăsa pe alţii să afle, ci rezolvă repede!

Horoscop marți 22 septembrie 2020.Vărsător

. Lasă-te ghidat într-o direcţie nouă de oameni care au experienţă în acel domeniu. Nu orbecăi de unul singur fără să ştii foarte clar ce ai de făcut sau încotro mergi, ca să nu pierzi timp şi energie inutil, fără rezultate palpabile. Altfel lucrezi sub directa conducere a unor persoane care se pricep, pentru că aceasta poate fi chiar meseria lor: de profesori, de îndrumători, de consilieri care îşi pun cunoştinţele în slujba ta. Deocamdată nu prea ştii unde duce acest drum, dar merită să ai încredere în instrucţiunile primite şi să le urmezi ca la carte.

Pești

Intri într-o competiţie alături de rivali puternici, dar nu ţi-e deloc teamă de confruntare, pentru că eşti stăpân pe situaţie şi ai toate şansele să te impui. Faţă de contra-candidaţii tăi, tu ai un atu forte: un dram de tupeu car te ajută să treci peste orice piedică, la care se adaugă şi resurse imense de energie, care, coroborate, te vor propulsa direct în frunte. Succesul poate fi al tău, deci implică-te fără teamă în lupte de opinii, concursuri sau conflicte din care trebuie să ieşi învingător. Poţi fi primul!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top