Connect with us
Horoscop marți 23 iunie 2020. Unele zodii au parte de o zi agitată

Horoscop

Horoscop marți 23 iunie 2020. Unele zodii au parte de o zi agitată

Previziuni pentru toate zodiile marți. Găsești aici horoscop marți 23 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute din a doua zi a săptămânii. Horoscopul zilei de marți aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în această zi.

Horoscop marți 23 iunie 2020. Berbec

Ești alături de o persoană dragă azi și faci tot ce poți pentru a-i ridica moralul. Merită tot suportul tău, pentru că și ea te-a ajutat într-o situație asemănătoare, deci e timpul să te răsplătești. Tot ce poți face e să-i dai câteva sfaturi, pentru că rezolvarea nu depinde de tine. E tristă, se vede că suferă, dar compania ta îi ridică moralul. Dacă ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tăi.

Taur

Nu trebuie să iei decizii în funcție de ceilalți și să te gândești mereu la ce ar putea spune ei vizavi de ceea ce faci. Ești pe cont propriu, nimeni nu ar trebui să aibă voie să intervină în treburile tale. Eşti într-un moment important pentru viitorul tău, deci nu trebuie să aştepţi să vezi ce decid alţii pentru tine, pentru că alegerea finală depinde doar de tine.

Gemeni

Astăzi ești responsabil de o decizie importantă pe care o ia un apropiat. Practic, de tine depinde tot ce va face el azi, pentru că îți va urma orice sfat ai de gând să-i oferi. Cel mai mult îţi place faptul că el te ascultă, ţine cont de îndrumările tale şi chiar le solicită cu mult interes, semn că părerea ta contează enorm pentru el, în momentele grele cu care se confruntă.

Rac

Deși părea că lucrurile merg mai bine și te afli pe drumul cel bun, azi îți schimbi din nou părerea. Deși dai tot ce ai mai bun și ești muncitor, parcă toate stau pe loc și nu merg repede, așa cum te așteptai. Nu te pierde în detalii și fii atent la semnele pe care le primești azi. Nu te speria dacă lucrurile o iau razna, se vor rezolva de la sine dacă ai răbdare.

Leu

Leii au nevoie de liniște totală astăzi. Vor să-și pună liniște în gânduri și în idei, să pună cap la cap mai multe chestiuni și să petreacă timp singuri. Pe tine nu te deranjează singurătatea, ba chiar îţi prieşte din când în când, şi acum ai ajuns într-un astfel de moment când tânjeşti după linişte fără ca nimeni să nu te bată la cap cu tot felul de ordine și comentarii.

Horoscop marți 23 iunie 2020. Fecioară

Dacă vrei să ai o zi productivă, ai nevoie de un partener de sex opus, cu care să te completezi perfect. Ai nevoie de cineva care să îți dea avânt și să te determine să te implici și să îți respecți sarcinile pe care le ai de îndeplinit azi. Dacă găseşti partenerul potrivit, care să compenseze ceea ce-ţi lipseşte ţie, va fi o zi excelentă, la finalul căreia veți fi mulțumiți pe deplin.

Balanță

Nu toți sunt de acord cu părerile tale azi și s-ar putea să ai parte de câteva critici, nefondate, de altfel. Nu te descuraja. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Viziunea ta asupra evenimentelor li se va părea și lor corectă după ceva timp, când vor analiza mai bine situația.

Horoscop marți 23 iunie 2020. Scorpion

Nu te încrede în toți cei care spun că îți vor binele, dar intențiile lor nu sunt deloc unele bune. Te pot atrage cu vorbele lor frumoase într-o capcană din care vei ieși cu greu. Dacă a devenit obsesie, eşti dispus să mergi mai departe până în pânzele albe, când ar exista zeci de alternative, poate mult mai bune. Nu te încăpățâna și caută mereu adevărul!

Săgetător

Săgetătorii se axează prea mult pe unele probleme de ordin intelectual, ceea ce le-ar putea afecta relațiile de prietenie și chiar să-i îndepărteze de persoanele apropiate. Totuși, satisfacția morală va fi mai mare decât orice dezamăgire. Nu plecați în nicio călătorie, refuzați orice ofertă, pentru că sunteți predispuși accidentelor rutiere. În plus, veți rezolva toate problemele de familie astăzi.

Capricorn

Ești foarte generos azi și nu te uiți la bani deloc. Ai de gând să oferi cele mai scumpe și frumoase cadouri unor persoane dragi. Tot ce contează pentru tine este zâmbetul lor, care îți umple inima de fericire și satisfacție. Datorită acestor gesturi de minunată mărinimie şi spirit umanitar, vei câştiga admiraţia sinceră a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie.

Vărsător

Primești o șansă la care nu știi cum să reacționezi: să te bucuri din plin, sau să mai aștepți alte informații. Ți-e teamă, totuși, că aparențele ar putea înșela. Nu este vorba de ceva tocmai rău, că ai putea învăța ceva din această experiență. Dar nu ești pregătit pentru o dezamăgire și intuiția îți spune să mai aștepți.

Horoscop marți 23 iunie 2020. Pești

Te afli azi printre mai mulți oameni, cu caractere diferite, cu care nu relaționezi prea ușor. S-ar putea să te critice și să nu decurgă această zi așa cum ți-ai propus, dar trebuie să te controlezi și să nu înrăutățești situația și mai tare. Rămâi amabil şi prietenos, rezervat şi raţional, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a ieși cu bine din această problemă.

Citește aici horoscopul special și cum afectează eclipsa zodiile.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top