Connect with us
Horoscop miercuri 15 iulie 2020. Astrele au vești rele pentru nativii unor zodii

Horoscop

Horoscop miercuri 15 iulie 2020. Astrele au vești rele pentru nativii unor zodii

Previziuni pentru toate zodiile miercuri. Găsești aici horoscop miercuri 15 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de miercuri, la jumătatea săptămânii, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop miercuri 15 iulie 2020.

Horoscop miercuri 15 iulie 2020. Berbec

Eşti pretenţios şi nu te mulţumeşti cu puţin, ca atare ai putea refuza diverse oferte dacă nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale actuale. Chiar dacă ai vrea să te implici într-un proiect nou, simți că nu e momentul acum și mai bine ai mai aștepta o ofertă mult mai bună.  Consideri că merită să mai stai pe tuşă, să se mai adune soluţii și să nu te oprești la prima întâlnită.

Taur

Nu te baza pe ceilalți și pe promisiunile lor! Deși poți crede că ai lângă tine oameni care vor să te ajute și sunt mereu acolo, vei vedea că te pot lăsa baltă în cele mai grele momente. Nu lua în seamă angajamentele celorlalți, pentru că totul poate fi fals și îți poate strica planurile! Nimeni nu îți vrea binele așa cum ți-l vrei tu sau familia, care te iubește necondiționat.

Gemeni

Oricât ai încerca să rămâi diplomat şi amabil în mediul în care te afli, nu poţi tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unora din jur. Menajezi situația cât poți de mult, dar nu poți să nu lupți cu aceleași arme la nesfârșit.  Zâmbeşte, chiar şi fals dacă e nevoie, dar nu fi la fel de dur ca ceilalți, pentru că trebuie să demonstrezi că între voi există diferențe.

Horoscop miercuri 15 iulie 2020. Rac

Te simţi ciudat într-un anturaj în care, altădată, erai ca acasă, dar de data aceasta te încearcă o emoţie greu de controlat. În aceste locuri te simțeai cândva ca acasă, dar acum nu îți găsești deloc liniștea și te simți respins. Poate ar fi bine să mai aştepţi o vreme, să vă cunoaşteţi mai bine, să descoperiți dacă vă potriviți și aveți aceleași idei, ca să nu pierdeți timpul.

Leu

Leii observă astăzi gesturi de infidelitate la ceilalți și au tendința să reacționeze. Ar trebui să înțeleagă că nu sunt în măsură să îi critice sau să le țină predici, pentru că nici ei nu sunt perfecți. Lasă-i să se convingă singuri că nu fac bine ceea ce fac, pentru că adevărul iese oricum la lumină. Ajută-i să înțeleagă că greșesc și fii tu un exemplu pentru ei.

Fecioară

Prea cari după tine un bagaj imens de amintiri care nu-ţi fac bine, te raportezi prea mult la cele întâmplate cândva, din care deja ţi-ai învăţat lecţia. Ar fi cazul să lași trecutul în urmă și să nu mai pierzi  vremea cu chestii care nu mai au importanță pentru tine și doar te fac să suferi și te țin pe loc. Detașează-te de tot ce nu îți mai aduce niciun beneficiu.

Balanță

Chiar dacă nu primeşti răspunsurile potrivite atunci când ai dori tu, trebuie să ai răbdare pentru că ele vin totuşi odată şi-odată. Roagă-te mai mult, ai încredere în puterea divină și înțelege că niciodată nu ești singur, pe lângă prieteni, există și Dumnezeu, care ți-a dat destule semne că ar fi prezent în viața ta. Mai ai multe de învățat, nu te da bătut!

Horoscop miercuri 15 iulie 2020. Scorpion

Scorpionii vor ieși învingători într-un conflict care le dă bătăi de cap azi. Deși veți fi secați de energie, nu te vei da bătut, pentru că deții toate armele necesare în această luptă. Știi că dreptatea este de parte ta și nu te laşi influenţat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, nici de modul în care încearcă să te intimideze.

Săgetător

Este timpul spui stop unei acţiuni care nu mai merge aşa cum doreai şi bine faci, pentru că a-l duce mai departe nu ar fi decât un consum inutil de energie şi timp. Mai bine te oprești acum, decât să pierzi mai multe mai târziu și să nu mai poți rezolva nimic când situația va fi deja consumată. Poate poţi recupera ceva din ceea ce ai construit până acum, ducând mai departe ceea ce îţi este de folos.

Capricorn

Ești în fața unui proiect important, de pe urma căruia ai multe de câștigat dacă acționezi corect. Dacă te gândești bine, îți vei aminti că ai mai avut parte de ceva asemănător cândva și lucrurile s-ar putea repeta dacă știi cum să gestionezi situația. Se pot repeta întocmai, şi totul depinde numai de spiritul tău întreprinzător, de energia pe care o investeşti în acest proiect.

Vărsător

Dacă discuţi şi cu alţii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tău final. Nu ține totul secret, doar pentru tine, pentru că ai putea avea de pierdut. Nimic nu e ieșit din comun, atâta timp cât dai dovadă de determinare și poți demonstra oricând că vei reuși.

Horoscop miercuri 15 iulie 2020. Pești

Nu asculta ce-ţi transmite azi persoana care îţi ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru tine. Are ceva de ascuns, deși vrea să lase impresia că te ajută și îți este alături. Mereu ai simțit când cineva e ipocrit și se preface, iar la fel se va întâmpla și acum, așa că nu vei permite nimănui să profite de bunătatea ta.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top