Ce decizie a luat Vulpița după ce l-a părăsit pe Viorel. A renunțat definitiv la viața de televiziune

14.07.2020
Ce decizie a luat Vulpița după ce l-a părăsit pe Viorel. A renunțat definitiv la viața de televiziune

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cu toate acestea, Veronica a decis să plece de la Acces Direct și a mers direct acasă, la Blăgești, unde vrea să rămână pentru totdeauna.

Ce decizie a luat Vulpița după ce l-a părăsit pe Viorel. A renunțat definitiv la viața de televiziune

Veronica a renunțat definitiv la Viorel, dar și la succesul de care se bucura. Aceasta reușise să atragă atenția mai multor persoane cunoscute care au decis să o ajute să-și facă un rost, lansând chiar câteva piese care au stat perioade bune în trending pe YouTube. Deși își crease o viață nouă în București, tânăra a hotărât să renunțe la tot. Pare că nu o mai interesează nimic și singurul lucru pe care și-l dorește este să fie aproape de cei dragi și mărturisește că nu se va mai întoarce niciodată în capitală.

Imediat după ce a anunțat că pentru ea totul s-a terminat, Vulpița și-a făcut bagajul și a plecat la Blăgești, la familia sa. Veronica a fost nerăbdătoare să se unească din nou cu familia ei, așa că prima oprire a fost la casa părintească, unde a fost primită cu căldură. Veronica și Mama ei au decis să facă o schimbare de look, așa că și-au vopsit părul. Vulpița a fost foarte mulțumită de rezultat.

Veronica nu a uitat nici de fetița ei. Ea a mers să o viziteze și pe micuța care se află acum în grija bunicilor din partea tatălui. Aceasta le-a arătat fanilor din mediul online cum a decurs revederea cu copilul, postând ulterior și o imagine cu acesta. Vulpița a fost foarte emoționată de această revedere și fotografia cu micuța a emoționat pe toată lumea, care i-a transmis fetei să petreacă mai mult timp cu fetița ei.

 

View this post on Instagram

 

Fetița mea frumoasa. ❤️ Sunt foarte fericita. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *