Connect with us
Ce decizie a luat Vulpița după ce l-a părăsit pe Viorel. A renunțat definitiv la viața de televiziune

Vedete

Ce decizie a luat Vulpița după ce l-a părăsit pe Viorel. A renunțat definitiv la viața de televiziune

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cu toate acestea, Veronica a decis să plece de la Acces Direct și a mers direct acasă, la Blăgești, unde vrea să rămână pentru totdeauna.

Ce decizie a luat Vulpița după ce l-a părăsit pe Viorel. A renunțat definitiv la viața de televiziune

Veronica a renunțat definitiv la Viorel, dar și la succesul de care se bucura. Aceasta reușise să atragă atenția mai multor persoane cunoscute care au decis să o ajute să-și facă un rost, lansând chiar câteva piese care au stat perioade bune în trending pe YouTube. Deși își crease o viață nouă în București, tânăra a hotărât să renunțe la tot. Pare că nu o mai interesează nimic și singurul lucru pe care și-l dorește este să fie aproape de cei dragi și mărturisește că nu se va mai întoarce niciodată în capitală.

Imediat după ce a anunțat că pentru ea totul s-a terminat, Vulpița și-a făcut bagajul și a plecat la Blăgești, la familia sa. Veronica a fost nerăbdătoare să se unească din nou cu familia ei, așa că prima oprire a fost la casa părintească, unde a fost primită cu căldură. Veronica și Mama ei au decis să facă o schimbare de look, așa că și-au vopsit părul. Vulpița a fost foarte mulțumită de rezultat.

Veronica nu a uitat nici de fetița ei. Ea a mers să o viziteze și pe micuța care se află acum în grija bunicilor din partea tatălui. Aceasta le-a arătat fanilor din mediul online cum a decurs revederea cu copilul, postând ulterior și o imagine cu acesta. Vulpița a fost foarte emoționată de această revedere și fotografia cu micuța a emoționat pe toată lumea, care i-a transmis fetei să petreacă mai mult timp cu fetița ei.

 

View this post on Instagram

 

Fetița mea frumoasa. ❤️ Sunt foarte fericita. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. ANA VASILE

    2020-07-14T19:48:47+03:00 at 19:48

    CE FATA AI CURVITO SI PLINGI LA COMANDA SA ATRAGI MILA OAMENILOR….HUOOOOOOOOOOOOOOOO PANARAMAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top