Connect with us
Horoscop Minerva pentru săptămâna 22-28 ianuarie 2017. Previziunile astrologului Minerva, pentru perioada următoare. Ce pățesc zodiile.

Horoscop

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 ianuarie 2017. Luna Nouă în Vărsător

Horoscop Minerva, săptămâna 22 – 28 ianuarie. Luna Nouă marchează această săptămână, care se formează în sectorul natal al zodiei Vărsător.

Acest lucru va influența zodiile, după cum urmează:

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 ianuarie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Duminica, 22 ianuarie, existenta lor este marcata de un triunghi minor particular intre Jupiter – Saturn – Uranus. Poate fi vorba despre o redescoperire de sine in dimensiunea divinitatii. Poate fi vorba despre o imperioasa nevoie interioara de a merge intr-un loc considerat sfant – un pelerinaj, o manastire, o biserica. Poate fi vorba de o intalnire de destin sau vestea ca vor fi parinti. Oricum, sunt posibile vesti care, intr-un fel sau altul, au legatura cu Dumnezeu si cu propria credinta.

Taur

Ar fi bine sa fie foarte atenti ce idei le vin, nu care cumva sa faca vreuna nefacuta. Sfatul meu este sa se consulte cu cineva. Apoi, un Careu in T cu focar Plutoar ar putea sa le cam dea viata peste cap timp de 2 zile, pe 24 si pe 25 ianuarie. Pare sa atinga sectorul financiar si social, ca si cum pierd un proiect la care au lucrat cateva luni si implicit banii pe care se bazau. Risca pierdea, din varii motive, independente de vointa lor, a unui sustinator care ar fi urmat sa le de o suma de bani. Sa aiba grija cum pun problema daca sunt in conflict cu vreo banca pentru niste sume restante.

Gemeni

Pe 23 ianuarie, nativele Gemeni sunt sustinute in tot ceea ce inseamna drumuri scurte, la scoala, in interes de serviciu sau interese administrative. Multi nativi Gemeni se vor repezi la biserica. Vor dori sa vorbeasca cu un preot, vor dori comunicarea cu Dumnezeu. Vor intelege de ce si cele mai luminate minti au spus ca fara Dumnezeu nu se poate face nimic si acest lucru le este facilitat de Neptun in Casa credintei.

24 și 25 ianuarie le dau aripi acelor Gemeni care stiu sa vorbeasca, care au putere de convingere sa obtina sustinere financiara si morala pentru ceea ce vor sa faca, mai mult, chiar au energia sa puna in practica ceea ce vor.

Citește și: KARMA: ce este, ce datorii karmice ai și cum îți calculezi numărul karmic

Rac

Axa nodurilor lunare pe de o parte si patratul dintre Pluto, Uranus și Pluto, Jupiter sugereaza ca ceea ce hotarasc acesti nativi este definitiv si irevocabil, este legat de starea familiei si parea mea este ca vorbim despre o separare, un divort.

Pe 23 ianuarie, cu incredere in sine si stapane pe situatie, nativele Rac se elibereaza de ceva cu care nu mai armonizeza, cu situatii la care nu se mai pot acorda, de stari de neliniste care le-au epuizat, le-au pus capac, cu alte cuvinte.

Interesant este ca foarte greu acesti nativi renunta la ideea de familie si de cuplu, dar atunci cand o fac, o fac. Prinse intre familie si propria exprimare, aleg ceea ce cred ca este mai bun pentru copii.

Citește pe teotrandafir.com Horoscopul complet al Minervei!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top