Connect with us
Ce este karma și cum să-ți calculezi destinul. Ce datorii karmice ai și cum le poți plăti. Mihai Voropchievici a explicat formula de calcul.

Horoscop

KARMA: ce este, ce datorii karmice ai și cum îți calculezi numărul karmic

Karma este din India. În limba noastră se numește destin. Un destin mai crunt îl au cei care se nasc cu probleme de sănătate. Important este că acest destin este încărcat de multe ori cu blesteme. Aceste lucruri sunt legate strâns între ele.

Cum să-ți calculezi numărul karmic

Cea mai simplistă metodă de calcul a fost prezentată de Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la Antena 3.

Se iau numere de la 1 la 9 și se înșiruie literele alfabetului. Diacriticele se substituie literelor.

  • La 1 înseamnă A, J, S
  • La 2 înseamnă B, K, D
  • La 3 înseamnă C,L,U
  • La 4 înseamnă D, M, V
  • La 5 înseamnă E, N, W
  • La 6 înseamnă F, O, X
  • La 7 înseamnă G, P, Y
  • La 8 înseamnă H, Q, Z
  • La 9 înseamnă I, R

Aveți tabloul în față. Înșiruiți sub nume și prenume cifrele aferente fiecărei litere. Veți vedea că nu puteți să acoperiți toate literele alfabetului.

Luăm exemplu numele „ENE ANN”.

Ce datorii karmice ai și cum le poți achita

Persoanele care nu au cifra 1 au lipsă de încredere în ele, nu sunt persoane directive, ei se supun celorlalți, sunt ușor manevrabili. Lipsește 1, atunci datoria karmică este pe curaj, încredere. voință, putere. Ceea ce nu ai aia trebuie să schimbi. Dacă nu ai curaj încet încet trebuie să ai încredere în tine.

Persoanele care nu au cifra 2. Cifra 2 înseamnă asociere înțelegere, colaborare. Ești mai drastic, te izolezi, nu suporți oamenii, Cei care nu au 2 știu să înjure foarte bine. Învățăm asocierea, învățăm să ascultăm și să acceptăm opinia.

Cel care nu are cifra 3 are probleme mari de comunicare, sunt acei oameni care au în cap o multitudine de lucruri de spus, dar nu le pot explica. Lipsă de încredere la fel ca în cazul lipsei cifrei 1. Cei care nu au numere impare dau impresia de lipsă de încredere. Trebuie să înveți să comunici, să fii mai sociabili.

Persoanele care nu au cifra 4 în nume, datoria karmică este: lipsa de organizare și lipsă de stabilitate. Sunt mai duri, sunt împrăștiați. Au și ei o altă karmă. Aceste persoane nu vor încerca să găsească decât acele locuri de muncă unde ei să conducă și să dea directive. Va trebui să învețe, să ordoneze.

Cum să-ți plătești datoriile karmice

Cei care nu au cifra 5 au un mare prost obicei. Karmic trebuie să învețe să înceapă un lucru și să-l ducă la bun sfârșit. Să caute să se adune, să nu fie o fire împrăștiată. Nu are adaptare, nu e sociabil.

Persoanele care nu au cifra 6 să înțeleagă bine, au mari probleme de parteneriat. Nu au probleme de a-și atrage partener dar nu duc la sfârșit. Cifrele pare a probleme cu asocierea. Trebuie să fie mai consilianți.

Cei care nu au 7, se spune că nu ai 7 nu ai intuiție. Sunt oamenii acre s eiau după zvonuri, acceptă aparențele, au o răutate morbidă, pentru că toată lumea trebuie să se supună lor. Teama să nu rămână singuri. Trebuie să înveți să te apropi de Dumnezeu, trebuie să mergi mai des la biserică. Sunt mai mult decât discriminatori.

Doamnele care nu au 8 nu au nici bani în portofel. Nu pot să-și construiască o casă. Stau cu chirie, nu dau importanță. Niciodată nu vor avea ceva al lor propriu.

Cei care nu au 9 e cu bucluc. Pentru că 9 când îl ai iubești oamenii. Cei care nu au 9 sunt egoiști. Nu pot să facă o căsnicie. Înseamnă lipsă de înțelegere. Ești mai mult formal.

Cât durează să-ți achiți datoriile karmice

Toate aceste lucruri sunt rezolvabile, sunt datorii karmice. Două cicluri de învățat, 14 ani durează.

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie. Săptămână grea pentru Vărsător

Mihai Voropchievici a aplicat această formulă, iar rezultat dat i-a arătat că lipsește cifra 2. Numerologul a explicat cum a reușit să rezolve problemele, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la Antena 3.

„Am încercat să accept și acele lucruri care nu îmi conveneau. Adevărul te doare întotdeauna. Așa se întâmplă cu cifrele lipsă. Când le acceptăm rezolvăm datoriile karmice.”, a declarat Mihai Voropchievici.

1 Comment

1 Comment

  1. Duinea Ionut Claudiu

    2018-01-02T09:25:38+02:00 at 9:25

    Apropo si aici trebuie sa va corectez ati gresit la alfabet anumite litere!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top