Connect with us
Horoscop Romantic Aprilie 2021 - 2 zodii în prag de divorț și despărțire, decizii drastice

Horoscop

Horoscop Romantic Aprilie 2021 – 2 zodii în prag de divorț și despărțire, decizii drastice

Horoscop Romantic sau cunoscut  ca horoscopul dragostei pentru luna aprilie aduce multe vești pentru toți nativii. Două zodii însă se află în plin proces de reconstrucție emoțională, iar luna aprilie le va da un imbold pentru a lua decizii drastice în viața lor.

Horoscop Romantic Aprilie 2021

Cel mai bine o duc cu dragostea zodiile taur și vărsător. Sunt protejate de divinitate, iar relațiilor lor în această lună sunt tot mai strașnice și mai bine închegate. Zodiile care dau de bucluc sunt gemenii și racii.

Berbec lasați egoismul

Sunteți instabili emoțional, iar asta vă face să fiți și mai egoiști decât sunteți în general cu partenerul de viață. Da, gândurile negre care vă străbat mintea sunt de vină, dar comunicarea cu partenerul dumneavostră este absentă, iar asta poate provoca rupturi și pierderea încrederii partenerului de viață.  Acesta se simte singur în relație și asta nu este de acum, din decembrie vă tot avertizează astrele să acordați atenție celui de lângă dumneavoastră.

Taur nu uitați de partener

Ați reușit cu chiu cu vai să vă deconectați de la problemele cotidiene și oricât de urât sună v-ați amintit și de partener. Cei care sunt născuți în aprilie sunt extrem de bine păziți de astre în luna aprilie 2021. Cei născuți mai au ceva probleme de reglat și timp împreună cu partenerul de recuperat. Nu mai amânați se tot adâncesc rănile.

Gemeni revoluție în relația personală

Gemenii sunt puși pe bătălii. Cei care se află în relații înstabile nu vor ajunge la final de lună aprilie cu ele, vor divorța și se vor despărți de partenerul de viață. Planetele îi susțin și le oferă claritate, iar acum că văd lucrurile cum trebuie vor elimina orice persoană iubită care transformă relația într-una toxică. Păzea, partenerilor de gemeni că sunt puși pe „inventar”.

Rac ați ales singurătatea

Racii n-au fost bine previzionați de astre și semnale întregi de alarmă au fost emise în toate rubricile de horoscop. Singurătatea pe care v-o doriți este de fapt frica voastră de a vă asuma anumite compromisuri în relație. Nu veți ajunge departe pe latura emoțională dacă nu vă dați frâu sentimentelor.

Leu prea multe calcule, prea puține decizii

Leii își analizează în horoscop romantic aprilie 2021 partenerul ca un profesor de matematică exercițiile. Partenerul se simte agasat și parcă stă mereu cu un polițist în casă, care abia așteaptă să îl prindă cu nereguli. Ar trebuie să deveniți ceva mai flexibili.

Fecioară, visați mult, dar partenerul nu ține pasul

Sunteți răzvrătiți și visați multe, chiar și plecări din țară, chiar și schimbări de locuință, dar ce uitați ese să vă implicați partenerul în aceste decizii. Ar fi bine totuși măcar să-i cereți părerea.

Balanță

O senzație de dualitate este resimtiță de partenerul de viață care nu vă înțelege și nu pentru că nu poate, dar azi sunteți într-un fel, mâine în altul. Ar fi bine să discutați clar care vă sunt problemele în relație și să încercați să le rezolvați împreună.

Scorpion libertinii zodiacului romantic din aprilie 2021

Spiritul liber pe care l-ați luat de la începutul anului nu este deloc apreciat de partener. Se simte singur, nebăgat în seamă și are nevoie de voi și de iubire, afecțiune și timp petrecut împreună.

Săgetător

Nu sunteți cel mai perfect partener în horoscop romantic martie 2021, dar aveți noroc cu partenerul care vă înțelege și susține în toate demersurile, chiar dacă cu unele nu este de acord.

Capricorn

Job, Job, Job. Asta vă preocupă și asta se resimte foarte dur în relația voastră. Dacă nu aveți timp de viața personală, de ce nu aveți curajul să rupeți relația și să vă dedicați țelurior profesionale?

Vărsător

Vărsătorii au protecție divină, iar relația personală beneficiază de acest dar. Merge totul ca pe roate, totul se așează iar liniștea este cel mai important lucru pe care îl primiți ca veste în horoscop romantic aprilie 2021.

Pești

Sunteți într-o fază a vieții în care nu va interesează decât propria persoană, aveți grijă că într-o zi persoana iubită s-ar putea să place chiar fara nici o explicație.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top