Connect with us
Horoscop sâmbătă 11 iulie 2020. Surprize în prima zi de weekend

Horoscop

Horoscop sâmbătă 11 iulie 2020. Surprize în prima zi de weekend

Previziuni pentru toate zodiile duminică. Găsești aici horoscop sâmbătă 11 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de sâmbătă, la început de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop sâmbătă 11 iulie 2020.

Horoscop sâmbătă 11 iulie 2020. Berbec

Analizează cu atenție situația în care te afli. Nu încerca să o pui doar într-o lumină bună și să te minți că totul e roz. Acceptă că pe undeva este o greșeală, ceva nu miroase bine. Poate fi vorba chiar de o minciună. Deși intuiția îți spune să mergi mai departe fără probleme, n-o asculta din prima și asigură-te.  Arată-te dispus să încerci şi alte soluţii, poate mult mai bune decât cele la care te gândeai.

Taur

În plan financiar, lucrurile nu stau atât de bine precum v-ați fi așteptat. Nu vă pierdeți optimismul, situația s-ar putea remedia dacă învățați să o gestionați. Astăzi funcționează bine călătoriile în interes de afaceri și, de asemenea, veți rezolva și o problema sentimentală cu care vă confruntați de ceva timp și la care nu mai sperați să găsiți rezolvare prea curând.

Horoscop sâmbătă 11 iulie 2020. Gemeni

Nu aștepta ca rezultatele să sosească fără ca tu să nu faci nimic. Niciun lucru nu vine de-a gata. Ai toate resursele necesare pentru a-ți duce la bun final acțiunile: ai informațiile necesare, relații și sprijinul celor din jur. Comunică despre planurile tale, unii oameni mult mai pregătiți și cu o experiență vastă te-ar putea ajuta să rezolvi aspecte importante.

Rac

Ideile care se nasc acum în mintea ta te vor duce foarte repede la nişte rezultate demne de toată lauda, ca atare scoate-le la lumină şi pune-le în aplicare imediat. Dintotdeauna ai fost omul de bază într-o echipă și cele mai bune rezultate au venit datorită implicării și pregătirii tale vaste. Totul e să porneşti cu încredere şi siguranţă în succesul final, fără să te gândeşti la piedici.

Leu

O dimineaţă foarte dinamică, cu multe idei şi planuri de viitor. Tot ce îți vei propune azi, ar fi bine să treci pe o listă și atunci când se va îndeplini, să bifezi pe foaie. l. E nevoie de o schimbare de sens, pe care ţi-e puţin teamă să o faci, dar dacă l-ai lua ca exemplu pe cel care îţi oferă sfaturi utile de pe margine, vei reuși să ajungi mai repede acolo unde vrei.

Fecioară

Aceşti nativi au parte de o zi de weekend cât se poate de frumoasă. Fecioarele debordează de un entuziasm molipsitor și toți cei din jurul lor vor reuși să împrumute din starea lor de bine. Dedică-ți timp ție și apropiaților, mai ales celor care îți duc dorul și ar vrea să mai fiți apropiați, ca pe vremuri. Ai nevoie de o pauză, să te deconectezi de la stres.

Balanță

Eşti pregătit mental şi psihic să porneşti o aventură nouă. Fie că e vorba de o călătorie, de un nou loc de muncă sau chiar de o nouă relație amoroasă sau de prietenie, esți pe deplin gata să acționezi. Deși nu ai toate resursele necesare acestei experiențe, nu te îngrijora. Ele vin pe parcurs, în timp ce performezi, cel mai important este să găsești puterea să dai startul.

Horoscop sâmbătă 11 iulie 2020. Scorpion

Fii atent la propunerile pe care le primești, pentru că ar putea fi vorba de o colaborare importantă, care vă va aduce câștiguri materiale importante. Evitați speculațiile și comunicați celorlalți doar detalii importante și reale. În caz contrar, veți suporta consecințele. Astăzi veți finaliza o lucrare importantă și, spre suprinderea voastră, nu veți depune prea mult efort.

Săgetător

Fii mai rezervat în ceea ce privește cumpărăturile. Nu cheltui inutil banii, pe investiții de care nu ai nevoie acum și nu fac nimic decât să te lase cu o gaură în buget. Nu te gândi că azi ai o situație materială bună, gândește-te că mâine nu va mai fi la fel și poate vei trece printr-o criză financiară. Fii chibzuit și taie de pe listă ce este în plus și nu te ajută.

Capricorn

Uneori, o despărţire poate fi cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, ca atare vei trata un astfel de moment ca pe un motiv de uşurare. Cineva pleacă din viața ta chiar la momentul potrivit, reușești să te rupi de o relație care nu mai mergea de multă vreme și nimic nu te mai poate întoarce. Tot răul a trecut, nimic nu e veșnic și nu trebuie să stai undeva unde nu e locul tău.

Horoscop sâmbătă 11 iulie 2020. Vărsător

Familia te înconjoară cu multă căldură şi încredere, pentru că aşteaptă de la tine un anumit gest. Fă tot ce poți ca să te ridici așteptărilor pe care le au de la tine și să le arăți că ești ambițios și nimic nu te poate opri. Transmite-le și tu căldură și iubire, pentru că tu ești exact sursa de energie pozitivă de care au nevoie pentru a analiza situaţia limpede şi corect.

Pești

Eliberează-te cât mai repede de lista de sarcini pe care ţi-ai propus-o pentru astăzi, ca să găseşti câteva minute doar pentru sufletul tău. Ai nevoie de odihnă, de timp alături de tine, alături de gândurile tale, să faci ordine în idei, pentru că ai trăit un haos până acum. Tot ce îţi inspiră libertate e activitatea perfectă pentru această zi, semn că te apleci mai mult către nevoile tale.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top