S-a aflat totul! Motivul real pentru care Lidia Buble și Răzvan s-au despărțit

10.07.2020
S-a aflat totul! Motivul real pentru care Lidia Buble și Răzvan s-au despărțit

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au format un cuplu timp de 5 ani. Mai multe zvonuri susțineau că cei doi s-ar confrunta cu mari probleme în relația lor și că ar fi pe punctul de a o încheia. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor, Răzvan a fost cel care a decis să facă anunțul că nu mai formează un cuplu. Între timp, au apărut mai multe teorii care explicau motivele pentru care cei doi s-ar fi despărțit, însă cel mai recent aduce în prim-plan religia, care se pare că i-ar fi separat pe cei doi.

S-a aflat totul! Motivul real pentru care Lidia Buble și Răzvan s-au despărțit

În urmă cu două luni, Răzvan Simion anunța că relația sa cu Lidia Buble se încheie după cinci ani. Deși el nu a dezvăluit cauza despărțirii lor, sursele au menționat că artista ar fi fost cea care a dorit să pună capăt poveștii de iubire, după ce ar fi ajuns în punctul în care nu mai avea sentimente pentru celebrul prezentator. În schimb, acesta încă ar iubi-o și chiar ar suferi din cauza acestei pierderi, ajungând chiar să slăbească și să aibă probleme cu somnul.

Religia, motivul despărțirii

De această dată, apropiați ai acestora au declarat că totul s-a rupt între ei din cauza religiei. Ei ar fi vorbit încă de la începutul relației despre întemeierea unei familii, despre copii și despre convertirea lui Răzvan la penticostali. Se pare că Răzvan nu a fost pregătit pentru o astfel de schimbare și faptul că a amânat-o ș nu a făcut nimic în acest sens ar fi îndepărtat-o pe Lidia.

În plus, Lidia ar fi suferit și din cauza faptului că Răzvan o părăsea de sărbători și mergea să petreacă alături de copiii săi, în timp ce ea rămânea singură, la părinți. Prezentatorul nu ar fi făcut față energiei de care Lidia dădea mereu dovadă, ceea ce ar fi reprezentat un alt motiv care a dus la separarea lor după un timp atât de lung.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască.”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei.