Connect with us
Horoscop sâmbătă 16 mai 2020. Această zi aduce surprize tuturor

Horoscop

Horoscop sâmbătă 16 mai 2020. Această zi aduce surprize tuturor

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 16 mai 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul primei zi de weekend aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Horoscop sâmbătă 16 mai 2020. Berbec

Trăiești acum o experiență asemănătoare cu cea din trecut. Nu te teme, ai pregătirea necesară pe care ai dobândit-o în acele momente și te vei bucura de același succes dacă acționezi așa cum trebuie. Ești pregătit pentru o astfel de provocare, deci nu îți face griji. Dacă privești spre trecut și știi ce să extragi de acolo, vei vedea cât de ușor vei depăși acest impas. Nu te îngrijora prea tare

Taur

Astăzi vei discuta cu cei dragi despre lucrurile care vă preocupă și vei vedea că aveți aceleași planuri și înclinații. Ești un visător, însă îți permiți să fii așa pentru că ceilalți te susțin și îți alimentează această stare cu gânduri bune și sprijin. Uniți-vă forțele ți luptați împreună pentru a vă atinge scopurile și succes va veni mult mai repede. Viața de familie este subiectul vostru comun.

Gemeni

Gemenii sunt puși azi în situația de a alege. Primesc două opțiuni și se pare că sunt atrași de amândouă: una dintre ele face referire la trecut, la experiențe pe care le-ați mai trăit și de care încă sunteți prinși și atasați, iar cealaltă deschide orizonturi noi, care, de asemenea, fac să vă surâdă această idee. Decizia este dificilă și vă frământă pe tot parcursul zilei. Alegeți înțelept.

Rac

Racii se simt azi subestimați de cei cărora cred că le aparține toată puterea. Nu vă lăsați umiliți de nimeni și luptați pentru dreptatea voastră, pentru legi și pentru ceea ce vi se cuvine. Nu-i lăsați pe ceilalți să ia ce este al vostru și continuați-vă drumul spre victorie, deși este atât de greu. Dar, nu este imposibil. Ce este al tău, va veni la tine indiferent ce circumstanțe; în acest caz, dreptatea.

Horoscop sâmbătă 16 mai 2020. Leu

Leii trăiesc clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Iubirea este pentru voi cel mai de preț sentiment, pe care vă place să îl împărtășiți cu cel de lângă voi. În cazul în care nu v-ați găsit încă sufletul pereche, să știți că el este aproape și vă căutați reciproc. El va apărea sub forma unei persoane pe care o admirați mult și pe care vă veți dori să nu o mai pierdeți niciodată. Ai tendința de a-l vedea pe cel drag ca pe un personaj din povești.

Fecioară

Fecioarele încheie un capitol important din viața lor, care i-a solicitat pe deplin și i-a supus câtorva încercări. Deși sunteți puțini obosite și debusolate, veți reuși să vă găsiți puterea pentru a vă bucura de toate reușitele, laudele și vorbele bune care vă vor apărea în cale acum. Detașează-te de tot, nu te mai gândi la cât ai muncit, ci doar profită de ce ai obținut.

Balanță

Trebuie să luptați pentru a vă câștiga dreptatea. Situația aceasta v-a provocat multe neplăceri: o imagine pătată, timp pierdut și energie, însă timpul nu este pierdut și puteți să rezolvați această problemă. Oamenii implicați în asta încearcă să pară nevinovați și să pună totul în cârca voastră. Trebuie să îi opriți și să le demonstrați că n-au nimic de câștigat dacă nu sunt corecți.

Scorpion

Asumă-ți responsabilitățile care ți se cuvin și nu renunța până ce planul tău nu arată așa cum voiai. Nu ascunde praful sub preș, pentru că știi că totul se va întoarce împotriva ta dacă încerci să ascunzi adevărul. Cu cât te implici mai mult și arăți că ești serios, cu atât mai mult rezultatele vor apărea și vei fi mândru că n-ai ales să renunți. Acceptă și ajutorul celorlalți.

Săgetător

Nu aștepta să muncească alții în locul tău. Ia tu inițiativa și pune în aplicare un plan după care să te ghidezi eficient. Analizează toate argumentele pro și contra, ține cont și de părerile celorlalți și începe să conturezi cel mai frumos proiect. Pune în balanță toate detaliile, analizează situația și găsește un moment potrivit în care să începi.

Horoscop sâmbătă 16 mai 2020. Capricorn

Capricornii sunt azi într-o formă de zile mari și simt că au puterea să ducă la bun sfârșit cele mai grele provocări. Ar fi păcat să nu profiți de asta și să nu arăți cât de bine te simți. Totuși, nu ai un partener cu care să lucrezi. Toți cei din jurul tău sunt plictisiți și nu au chef de mișcare, ceea ce te va trage și pe tine în jos.

Vărsător

Fii chibzuit la bani și nu mai arunca cu ei în aer pentru lucruri de care nu ai nevoie. Nu te gândi că azi ai portofelul plin, gândește-te că mâine ai putea pierde tot din cauza risipei. Lasă deoparte investițiile nefolositoare și concentrează-te pe ceea ce îți trebuie cu adevărat, pentru a nu avea de suferit mai târziu. Stabilește-ți câteva priorități în această perioadă.

Pești

Eşti pregătit mental şi psihic să porneşti o aventură nouă. Fie că e vorba de o călătorie, de un nou loc de muncă sau chiar de o nouă relație amoroasă sau de prietenie, esți pe deplin gata să acționezi. Deși nu ai toate resursele necesare acestei experiențe, nu te îngrijora. Ele vin pe parcurs, în timp ce performezi, cel mai important este să găsești puterea să dai startul.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top