Connect with us
Horoscop sâmbătă 23 mai 2020. Prima zi de weekend este foarte productivă

Horoscop

Horoscop sâmbătă 23 mai 2020. Prima zi de weekend este foarte productivă

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 23 mai 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această primă zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de sâmbătă aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop sâmbătă 23 mai 2020. Berbec

Berbecii au azi o zi de succes, de care se vor bucura din plin. Fie că sunt personajele principale ale unei petreceri sau doar invitați, vor face tot ce le stă în putință să încingă atmosfera și să-i facă pe ceilalți să se simtă bine. Transmite-le celor din jur cele mai frumoase cuvinte și gânduri. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui.

Taur

Taurii sunt foarte misterioși azi și atitudinea lor le ridică semne de întrebare celor din jur. Deși ar vrea să le vorbească, nu au curaj și tind să se îndepărteze de nativii acestei zodii. Nu le permite asta și fii tu cel ce începe o discuție și îi abordează. Chiar dacă poate le ești superior, arată-le că și ei pot ajunge așa, nu îi demoraliza sau nu îi face să se simtă inconfortabil. Dacă tu ai ajuns aici, şi ei pot, deci arată-le cum!

Gemeni

Rezultatele obținute azi te bucură, la fel ca pe ceilalți care s-au implicat în acest proiect alături de tine. Nu fi egoist și recunoaște și meritele celorlalți, fără ajutorul cărora nu ai fi ajuns în acest punct. Apreciați-vă reciproc și încurajați-vă, astfel încât să mergeți mai departe și în alte planuri importante. Nu uita să fii şi tu amabil și generos în cuvinte de laudă la adresa colegilor.

Horoscop sâmbătă 23 mai 2020. Rac

Racii muncesc foarte mult azi și depun eforturi mari pentru a demonstra că au dreptate. Se află într-o ipostază neplăcută, în care ceilalți se folosesc de bunătatea lor și încearcă să le distrugă imaginea, deși nu au greșit cu nimic. Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut, pentru că știi că nu le-au obținut pe meritele lor.

Leu

Leii au puterea azi de a ajuta un apropiat care are probleme. Ei sunt singurii care le pot alina durerea și le pot ridica moralul prin simpla prezență a lor sau o vorbă bună. Știi că și această persoană a făcut la fel pentru tine odinioară, așa că este momentul să te revanșezi. Asta e prietenia adevărată, asta e iubirea reală, deci oferă cu sufletul plin și cu inima curată, pentru că ai de unde!

Fecioară

Primești azi un sfat de la o persoană matură, cu multă experiență de viață. Acest sfat îți va fi de mare ajutor și te va ajuta într-o situație la care nici nu te așteptai. Astfel, nu te încăpățâna să faci totul pe cont propriu, ci acceptă orice ajutor. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îţi transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului tău.

Horoscop sâmbătă 23 mai 2020. Balanță

Balanțele sunt pe punctul de a comite o infracțiune. Lucrurile nu merg așa cum v-ați propus și ați fi dispus să obțineți succesul pe căi ilegale. Nu cădeți în plasa celor care vor să vă distrugă imaginea și nici nu profitați de putere și de ceilalți oameni pentru a vă atinge scopurile. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa. Rămâi împăcat cu tine însuți și muncește pentru ceea ce-ți dorești.

Scorpion

Ești plin de viață azi și te comporți ca un copil pus pe șotii. Starea ta este determinată și de prezența tot mai mare a celor mici în viața ta. Nu e rău să te simţi liber să faci ce vrei, pentru că animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atât de veselă şi de energică. În acest mod, starea ta de bine se va transmite și celorlalți, care se vor concentra mai bine asupra lucrurilor pe care le au de făcut.

Săgetător

Azi ai parte de câteva conflicte în familie. Tu ești singurul care poate dezmorți această stare tensionată și poate aduce lucrurile la normal. Nu pune paie pe foc și nu lua parte la ceartă. Cineva trebuie să rezolve situația și tu ești acela. Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile care s-au acumulat în ultima vreme.

Capricorn

Capricornii trebuie să plece astăzi dintr-un loc sau o perioadă ia sfârșit pentru ei. O vor face cu emoții fie pentru că ar mai fi vrut să rămână acolo, fie pentru că sunt puțin nesiguri la ceea ce urmează să le ofere viața. Trebuie să fie încrezători și să să lase totul în urmă cu mândrie. Înțelegeți că ceea ce va urma va fi cea mai frumoasă experiență pe care ați trăit-o vreodată.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să stea mai mult în compania celor experimentați, mai în vârstă, de la care pot fura meserie. Stai pe lângă frații mai mari, pe lângă părinți, pentru că de la fiecare ai câte ceva de învățat. În plus, mai mult timp petrecut în familie nu strică niciodată. Sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine.

Pești

Peștii sunt foarte pregătiți să spună lumii ce au ales, ce decizii vor adopta în următoarea perioadă. Înainte de asta, analizați, totuși, situația mult mai amănunțit și vedeți dacă există și alte perspective. Cere-le sfatul și celor din jurul tău, pentru că nu strică unele alternative. Chiar dacă unele sunt contradictorii, chiar dacă sună complet altfel decât ai fi dorit să auzi, vor fi de folos.

Citește aici horoscopul iubirii din luna iunie sau află cum se va schimba sensul vieții tale.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top