Connect with us
Horoscop sâmbătă 25 iulie 2020. Ce ne așteaptă în prima zi de weekend

Horoscop

Horoscop sâmbătă 25 iulie 2020. Ce ne așteaptă în prima zi de weekend

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 25 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de sâmbătă, în prima zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate și pun la cale planuri mărețe. Citește aici horoscop sâmbătă 25 iulie 2020

Horoscop sâmbătă 25 iulie 2020. Berbec

Berbecii au parte de o călătorie de afaceri sau o vacanţă alături de persoana iubită, pe care chiar o așteptau de multă vreme. Nu vă lăsaţi, totuşi, purtaţi de val prea mult timp, ci ocupaţi-vă şi de acele activităţi pentru care aţi fost delegat în această zi, în cazul în care munca v-a oferit posibilitatea de a scăpa de monotonia oraşului, care vă stresa în ultima vreme.

Taur

Taurii vor refuza să facă orice compromis astăzi. Totuşi, în cazul în care veţi avea nevoie de ajutor sau de un sfat, ar fi indicat să lăsaţi ambiţia şi orgoliul deoparte şi să vă acceptaţi şi invulnerabilitatea. Dacă sunteţi implicat într-un proiect alături de mai multe persoane, trebui să ascultaţi şi opinia celor cu care colaborați, pentru că așa se procedează într-o echipă.

Gemeni

Puși în fața unor decizii importante, Gemenii își petrec întreaga zi analizând fiecare problemă în parte, în încercarea de a găsi soluția ideală. Din păcate, s-ar putea ca o astfel de soluție să nu existe. De multe ori avem de ales între un rău mare și unul ceva mai mic, chiar dacă nu ne convine. Există poisibilitatea ca situația să se complice indiferent de alegerea făcută.

Rac

Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Este posibil să primeșți bani din partea unui autor necunoscut, însă fii cu băgare de seamă. Pot interveni cheltuieli legate de persoanele dragi și de copii. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a vedea cine te iubește sincer și cine doar profită de bunătatea și sufletul tău generos.

Leu

Relațiile parteneriale sunt foarte active astăzi. Este nevoie de o discuție cu partenerii de viață și de afaceri, întrucât exista nemulțumiri mocnite de ambele părți. Cineva intervine azi și îți bulversează relațiile parteneriale sau, din cauza unor probleme ale membrilor familiei, trebuie să te concentrezi mai mult pe plan personal și să fii atent la nevoile celor dragi.

Fecioară

Vei înțelege că unii nu se pot ține de promisiuni, nu sunt dedicați și doar gura este de ei. Deși au susținut că își vor asuma mai multe responsabilități, au demonstrat că nu sunt oameni de cuvânt și, în plus, ți-au încurcat și ție planurile și te-au ținut pe loc.  Nu te încrede în astfel de oameni lăudăroşi, dar neputincioşi! Reia totul cu forțele tale proprii și nu te mai baza pe nimeni.

Horoscop sâmbătă 25 iulie. Balanță

Astăzi vei avea doar momente de bucurie și de sărbătoare în familie. Apropiații tăi trec printr-o perioadă minunată și țin să împărtășească și cu tine toate lucrurile bune care li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Și tu procedezi la fel când ești într-o situație de acest gen, așa că trebuie să le fii alături.

Scorpion

Astăzi ești bine dispus, ai chef de glume, reușind să îi înveselești și pe cei din jur cu starea pozitivă. Te-ai putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză pentru cei dragi, pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Dar, în a doua parte a zilei, se întrezăresc multe treburi la serviciu, chiar dacă e weekend. Atenție ca atât relațiile colegiale, cât și cele cu șefii sunt distorsionate.

Săgetător

Ar trebui să te simți în formă azi. Cel puțin în prima parte a zilei ai energie, ești dornic de a te implica în tot și toate, însă bine ar fi să te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine. În partea a doua a zilei, stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de priorități, pentru că nu merită să muncești atât de mult în weekend.

Horoscop sâmbătă 25 iulie. Capricorn

Ai multe sarcini de îndeplinit la serviciu, deși nu te așteptai la atâta treabă în weekend. Relațiile colegiale sunt destul de precare, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Comunicarea lasă de dorit, însă problema reală este la tine. Ori vorbești prea mult, ori răstălmăcești cele spuse de ceilalți, ori nu te asculți decât pe tine, uimindu-i pe colegi cu ideile și concluziile tale.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să stea mai mult în compania celor experimentați, mai în vârstă, de la care pot fura meserie. Stai pe lângă frații mai mari, pe lângă părinți, pentru că de la fiecare ai câte ceva de învățat. În plus, mai mult timp petrecut în familie nu strică niciodată. Sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine.

Pești

Azi este un moment bun să-ți pui ideile în ordine și să rezolvi ultimele aspecte din cadrul unor proiecte. Dacă până acum ai fost presat de timp și nu te-ai putut organiza așa cum sperai, astăzi a sosit clipa cea mare. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil, pentru că ești foarte determinat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top