Connect with us
Horoscop sâmbătă 8 august 2020. Unele zodii ajung la capătul puterilor

Horoscop

Horoscop sâmbătă 8 august 2020. Unele zodii ajung la capătul puterilor

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă august 2020. Găsești aici horoscop sâmbătă 8 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima zi de weekend.

Horoscop sâmbătă 8 august 2020. Berbec

Ai ajuns într-un punct în care nu mai ai curaj să visezi, ci speranţele tale par să se fi blocat temporar. Vine o veste care-ţi taie tot elanul, te ţine pe loc şi nu mai ai forţa de a duce mai departe ceea ce ai început, dar nu renunţa la visul tău cel mare. Ia o pauză pentru o vreme până sunt din nou întrunite condiţiile unei evoluţii mai bune. Poţi folosi cu succes acest răgaz pentru a te informa în plus, pentru a te odihni sau pentru a-ţi revizui strategia. Uneori, o piedică nu e un capăt de drum.

Taur

Ai alături de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat, alţii te stimulează cu dragostea şi aprecierea lor. Ştii să valorifici perfect resursele pe care aceştia ţi le dau cu inima deschisă, pentru că sunt semne de prietenie şi afecţiune sincere şi stimulative în situaţia de faţă. Observi cu această ocazie că nu eşti singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poţi baza cu succes.

Gemeni

Nu te teme de cei care sunt in preajma ta și incearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste și informații false. E modul lor de a-i da la o parte pe alții, pentru că au o anumiăa putere asupra celor din jur, apelând la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: ești mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie să te lași dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora sub nicio formă.

Rac

E posibil să daţi de un sponsor care să vă asigure banii cu care să dezvoltaţi un proiect care contează enorm pentru voi. O să primiţi un accept, luaţi un împrumut de la bancă, treceţi cu bine de un examen, un interviu, se clarifică o situaţie şi o să fiţi încântaţi de rezultate. Poate începeţi nişte reparaţii pe-acasă, aţi comandat nişte lucruri, piese de mobilier sau aparatură de uz casnic. Sunt şanse să primiţi o recompensă bănească, să vi se mulţumească pentru ce-aţi făcut în ultima vreme.

Leu

Fiinţa iubită vrea să vă mutaţi altundeva, să-ncepeți o viaţă nouă şi dacă vi se pare oportun o s-o faceţi, dacă nu negociaţi. Vă faceţi planuri de relansare în carieră şi aveţi la dispoziţie zilele de week-end să compuneţi o strategie ca să atacaţi frontal de luni ascensiunea în carieră. Se poate să-ntâlniţi pe cineva pe la întrunirile mondene şi să avansaţi rapid spre o căsătorie e anul vostru. Puteţi face o mişcare îndrăzneaţă, să plecaţi în străinătate la studii sau să atingeți alt nivel social.

Horoscop sâmbătă 8 august 2020. Fecioară

Ești in fața unei decizii și ambele variante pe care le ai la dispoziție par la fel de profitabile. Dacă ai sta și ai cântări situatia pe toate părțile, cu luciditate și maturitate, ai descoperi totuși că doar una dintre ele este mai sigură și duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzând totuși niște puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ți deschidă ochii asupra eventualelor riscuri și să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios în balanță variantele și alege-o pe cea mai bună!

Balanță

Stai un pic şi analizează ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme şi asupra încrederii tale de a duce mai departe ce ai început. Nu renunţa, ci ia-ţi un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greşeală. Dacă nu o descoperi acum şi dacă nu intervii imediat, în viitor va ieşi la iveală cu efectele sale nedorite.

Scorpion

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor. Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării.

Horoscop sâmbătă 8 august 2020. Săgetător

Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile! Nu e o joacă, e chiar ceva cât se poate de real, dar pentru ca dorinţa ta să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ţi mai aminti că ai mai trecut prin astfel de momente şi nimic n-a ieşit, că ai mai avut astfel de dorinţe şi nu s-au materializat, pentru că a face comparaţie mereu cu trecutul nu e decât o formă de a-ţi tăia singur creanga de sub picioare.

Capricorn

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii. Ba există foarte multe, deci fii pregătit să primeşti din mers şi unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin şi luminos, totul e să depăşeşti tu faza aceasta în care ai tendinţa că totul a eşuat, că nimic nu mai merge, că ai investit degeaba resurse prea multe.

Vărsător

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu te poţi încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară îţi va deschide perspective diferite asupra situaţiei care te preocupă şi ai putea observa că, ceea ce pe tine te face să suferi şi nu te lasă să te simţi bine, de fapt nu are nicio importanţă. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tău sensibilizat le ridică la rang de drame personale. Ține cont mereu de sfaturile celor dragi, nu uita asta!

Horoscop sâmbătă 8 august 2020. Pești

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top