Connect with us
Adriana Bahmuțeanu s-ar fi căsătorit. Anunțul făcut chiar de Silviu Prigoană

Vedete

Adriana Bahmuțeanu s-ar fi căsătorit. Anunțul făcut chiar de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și solistul grec Nikolaos Papadopoulos au o relație de trei ani de zile. Lucrurile au mers perfect între cei doi chiar de la început, iar bărbatul i-a fost alături vedetei în cele mai grele momente din viața ei. În plus, acesta s-a mutat în România pentru a fi mai aproape de Bahmu. Cu toate acestea, nu au vorbit până acum de căsătorie, însă fostul soț al Adrianei, Silviu Prigoană, a declarat că aceasta s-ar fi căsătorit.

Adriana Bahmuțeanu s-ar fi căsătorit. Anunțul făcut chiar de Silviu Prigoană

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au trăit o căsnicie tumultoasă, cu numeroase despărțiri, certuri și împăcări. Perioada de după divorț a fost la fel de complicată, deoarece în cei cinci ani de la separare, fostul cuplu a avut numeroase conflicte, ajungând la un număr de 50 de procese. Cu toate acestea, se pare că ambii au găsit fericirea în brațele altor persoane și scandalurile au luat sfârșit.

De luni bune, cei doi copii ai lor locuiesc cu Silviu în vila pe care acesta o are în București. Adriana Bahmuțeanu se pare că a acceptat situația ca băieții să locuiască cu tatăl lor. De altfel, conform ultimei decizii a Instanței, Adriana Bahmuțeanu are dreptul să stea cu ei două weekend-uri pe lună. Procesul între cei doi părinți nu s-a încheiat, însă până la finalul anului va fi o decizie definitivă cu rămânerea copiilor cu domiciliul la tatăl lor, conform spuselor lui Silviu Prigoană.

Cât despre fost sa soție, omul de afaceri a precizat că a aflat că aceasta s-ar fi căsătorit și a ținut să o felicite pentru pasul cel mare, explicând că merită și altceva în afară de suferință și scandal. Acesta nu a vrut să comenteze mai mult acest subiect.

„Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit. Nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu.“, a declarat Prigoană.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top