Connect with us

Horoscop

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza astrele. Un pont: JUPITER va avea o mare influenta asupra ta!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016. Aceasta saptamana nu va resimti foarte mult influenta astrelor, caci planetele nu vor inregistra evenimente insemnate. Uranus, Luna Neagra, Mercurs, Pluton se vor afla in aceleasi pozitii ca si saptamana trecut.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Berbec

Te vei simti cam trist si destul de sentimental in prima parte a saptamanii, fara vreun motiv anume. Cel mai probabil, Luna neagra inca iti poarta sambetele si iti strica dispozitia. Daca ai posibilitatea de a evita sa iei decizii importante si sa asisti la discutii si intalniri, ar fi mai bine sa o faci.

Abia de joi te vei simti mai bine si acest lucru se va vedea si pe plan profeional. Daca esti singur, e posibil sa nutresti sentimente pentru un coleg de serviciu.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Taur 

Luna neagra se va situa in casa schimbarilor pentru zodia Taur, semn ca relatiile tale vor fi afectate in aceasta saptamana. Nu trebuie sa te gandesti neaparat la aspecte negative, caci se pot intampla si lucruri bune. Vor exista discutii cu partenerul de viata si veti pune la punct aspecte ale vietii voastre pe care le-ati tot ascuns sub pres pana acum.

Din punct de vedere profesional, anumite detalii care va privesc cariera se vor aseza. Veti avea parte de un noi inceput undeva la mijlocul saptamanii, ce vine cu o multime de satisfactii.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Gemeni

Vei incepe saptamana prost, pentru ca inca de luni vei avea o stare generala proasta, intarita de anumite probleme la locul de munca. Colac peste pupaza, nici fizic nu te vei simti prea bine. Mai bine mergi la un medic sau i-ati chiar concediu medical daca e posibil.

Pe plan social vei sta, insa, foarte bine. Vei da la o parte prieteni care nu ti-au fost alaturi la greu, care ti-au inselat increderea sau care te-au pacalit la bani. Parteneriate noi se intrevad, in special unele care iti vor aduce si beneficii pe plan financiar. Fa-ti timp sa analizezi si relatia de cuplu si nu mai amana sa vezi lucrurile rele care, de fapt, sunt sub nasul tau!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Rac

Luna te afecteaza in mod negativ, in special in casa sanatatii. Nu exagera cu prajelile, grasimile sau alcoolul si ar fi bine sa te apuci si de exercitii fizice. Atat timp cat esti echilibrat, nu risti sa ai probleme.

Marti si joi nu vei avea niste zile prea bune, caci sarcinile de serviciu iti vor ocupa tot timpul si iti vor consuma energia. Vei fi implicat intr-un razboi al orgoliilor de care ar fi bine sa te tii la distanta.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Leu

Se anunta o saptamana plina de surprize (si placute si neplacute) pe plan profesional. Vei culege si rezultatele acestui lucru vineri. Pana atunci vei avea batai de cap cu temene limita, colegi care iti pun bete in roate, dar si de laude pentru profesionalismul de care dai dovada. Spre finalul saptamanii, astrele te incurajeaza si te sprijina.

Daca esti singur, pe la mijlocul saptamanii vei simti din nou fluturi in stomac. Cel dupa care ti se vor aprinde calcaiele e mai aproape decat ai crede!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Fecioara

Sanatatea nu e punctul tau forte. Ori o raceala, ori o durere iti va strica saptamana. Totusi, la finalul acestei perioade te vei simti din nou plin de energie.

Nu te lasa pacalit de oportunitati de a castiga bani ce apar de nicaieri! Jocurile piramidale sau locurile de munca „unde nu trebuie sa faci nimic” nu sunt solutia si tu o stii foarte bine, in subconstientul tau!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Balanta

La mijlocul saptamanii astrele iti ofera posibilitatea de a comunica mai usor si de a-ti exprima ideile clar si limpede. Profita de acest lucru si spune-ti punctul de vedere la locul de serviciu, mai ales ca sunt multe lucruri care nu ti se par tocmai in regula.

Ai grija cu cheltuielile, caci chiar daca banii par sa vina la tina, la fel de usor pot sa si plece… Relatia de cuplu va merge ca pe roate toata saptamana, ba chiar veti avea parte de momente speciale.

 Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Scorpion

Esti genul de persoana care nu se trateaza dupa ureche, asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic imediat ce te simti rau! Aceasta saptamana nu se prezinta deloc bine pentru starea ta de sanatate!

Saptamana aceasta nu e deloc buna pentru tine, caci va fi si tensionata, mai ales in ceea ce priveste relatia cu familia. Vei avea ceva probleme cu parintii.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Sagetator

Nu te forta sa faci o multime de lucruri, doar pentru a brava, caci starea ta fizica nu iti va permite sa te suprasoliciti. Si nici tentatiile nu ar trebui sa te atraga prea mult, mai ales daca vin sub forma unor oportunitati de a castiga bani cu usurinta. Ia-ti gandul de la aceasta idee, caci nu are nicio sansa de a se concretiza.

Mai bine gaseste o cale prin care sa iti recapeti energia. Asa vei reusi sa duci la bun sfarsit si sarcinile de serviciu, sa impaci si partenerul de viata, sa te intelegi si cu parintii. Cu alte cuvinte sa reusesti tot ce iti propui.

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Capricorn

Vei fi foarte motivat si extrem de terminat sa iti indeplinesti planurile. Daca este vorba despre un nou proiect sau despre ceva care iti solicita intelectul si imaginatia, poate ar fi mai bine sa iti acorzi si putin timp de gandire, putin ragaz pentru ca mintea sta sa se odihneaca. Cu atat mai mult cu cat vei avea si ceva probleme cu sefii, care vor pune presiune cu tine.

Vei avea si probleme de cuplu, undeva spre finalul saptamanii, caci va aduce in discutie subiecte care va poate aduce la cutite. Vesti bune pentru Capricornii singuri care vor avea o putere de atractie deosebita!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Varsator

Vei simti mai mult nevoia de a sta singur. Asta nu inseamna sa iti abandonezi prietenii sau sa uiti de cei dragi. Nu uita ca si o seara in oras este foarte buna pentru a-ti readuce buna dispozitie.

Spre finalul saptamanii, vei dori din nou sa stai alaturi de prieteni si acestia iti vor acapara toata atentia. Ai grija, caci partenerul tau s-ar putea sa fie nemultumit de acest lucru!

Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016 Pesti

Nu vei avea mari probleme in aceasta saptamana. Vei avea parte de o propunere de afacere pentru care ai nevoie de ceva timp ca sa o cantaresti si poti apela la ajutorul unui prieten pentru acest lucru. Incearca sa iti dai seama daca te-ar putea duce spre o pista gresita, caci se previzioneaza o tradare in configuratia astrala a saptamanii pentru zodia Pesti.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top