Connect with us
Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016. Vezi ce iti pregatesc astrele in aceasta perioada!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016. Vezi ce te asteapta de la perioada urmatoare.

Pestii vor avea o saptamana foarte aglomerata si vor fi coplesiti! Venus a intrat in semnul Pestilor si acest lucru incepe sa isi faca efectul asupra tuturor zodiilor. Iata horoscopul saptamanal complet!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Berbec

Marti nu te vei simti foarte bine, vei fi molesit si lipsit de chef si energie. In loc sa tragi de tine si sa te fortezi, mai bine linisteste-te, vei recupera in alta zi! Cu atat mai mult cu cat pe plan financiar nu vei sta foarte bine si stii ca acest lucru te indispune.

Chiar daca nu esti multumit de atitudinea sefilor si a colegilor la locul de munca, incearca sa te porti cum o faci de obicei, cu profesionalism. Este posibil sa castigi mai mult bani, printr-o conjuctura fericita. Sfarsitul saptamanii va fi placut, mai ales daca il petreci alaturi de familie!

 Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Taur. Vei fi extrem de sensibil si exista riscul sa te aprinzi foarte usor, indiferent de ce iti zic cei din jur. Incearca sa te abtii si sa nu iti versi nervii pe oricine apuci, caci ei nu sunt vinovati pentru starea ta de nervozitate! Mai bine te-ai concentra la bugetul tau care se anunta a fi in crestere!

Vei fi mai posesiv si mai gelos decat de obicei, in special in primele zile ale saptamanii. Poate ca ai anumite temeri legate de cuplu, pe care ar fi bine sa le discuti cu partenerul tau.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Gemeni

Vei avea parte de cateva suprize din partea astrelor, unele placute, altele nu chiar atat de frumoase. Marti, Luna va fi in semnul tau, ceea ce inseamna ca vei avea toane. Incearca sa nu ti le rasfrangi pe cei din jur!

La finalul saptamanii descoperi ca finantele tale au crescut si aceste venituri suplimentarea vor veni fix in momentul potrivit. La finalul saptamanii te vei reuni cu familia ori cu niste prieteni cu care ai pierdut legatura. Ii atragi ca un magent pe cei din jur, datorita abilitatilor de comunicare deosebite.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Rac

Nu vei fi deloc productiv in primele doua zile din saptamana si parca nimic nu iti iese. Tine cont de faptul ca gandurile tale negative s-ar putea sa iti afecteze rezultatele la locul de munca. Incearca sa iti regasesti linistea si energia!

Vei fi foarte sensibil la finalul saptamanii, motiv pentru care partenerul ar putea prefera sa se indeparteze, decat sa suporte reprosuri si certuri. Asigura-te ca nu degenereaza totul intr-un conflict sau chiar mai rau.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Leu

Nu esti intr-o forma prea buna, nici din punct de vedere al sanatatii, nici psihic. Trateaza-te cat mai repede daca suferi de astenia de primavara, de vreo alergie sau raceala, eventual la recomandarea medicului! Pe plan nervos, ar fi bine sa nu mai pleci urechea la tot ce zic oamenii din jur!

Vei avea ceva probleme in a-ti imparti timpul intre prieteni, partener de viata si munca, deoarece vrei sa le faci pe toate. Poate ar fi bine sa incerci sa te apropii mai mult de cei dragi.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Fecioara

Ai o multime de ganduri negative care te fac sa incepi saptamana pe picior gresit. Daca trebuie sa inchei un parteneriat, sa semnezi acte sau sa iei o decizie importanta, amana pe finalul saptamanii, caci in primele zile nu vei putea sa te concentrezi suficient pentru a lua decizia buna.

Miercuri sau joi vei descoperi ca ai de facut o plata restanta si in aceleasi zile se preconizeaza si o cearta cu partenerul de viata. Nu te ascunde! Infrunta problema si pune-i capat!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Balanta

Sanatatea iti va da batai de cap si cel mai important ar fi sa te concentrezi pe ceea ce mananci. Profita de legumele si fructele de primavara, care iti pot asigura aportul de energie de care ai nevoie.

La serviciu se preconizeaza discutii cu sefii ori colegii, care iti vor strica dispozitia. Incearca sa actionezi cat mai profesionist. Diferentele de mentalitate se vor vedea si in relatia cu familia, dar acest lucru nu te impiedica sa petreci momente frumoase alaturi de cei dragi.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Scorpion

La milocul saptamanii vei avea de luat o decizie riscanta care este posibil sa te puna intr-o lumina proasta la locul de munca. Daca ai de lucrat cu acte sau cu documente importante, ai mare grija ce semnezi!

Daca simti ca in relatia ta de cuplu a intervenit gelozia, in special din partea ta, ai grija sa nu sari calul si sa il deranjezi cu toate intrebarile pe care i le pui. Cel mai bine ar fi sa descoperiti impreuna care este radacina reala a problemei!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Sagetator

Saturn iti influenteaza intreaga saptamana si te face sa iti pierzi foarte repede cheful si energia. Incearca sa bei sucuri de fructe si legume ca sa poti sa iti duci la bun sfarsit sarcinile.

Daca ai de facut plati, incearca sa iti achiti datoriile integral si sa nu te zgarcesti, caci risti sa fii depasit de situatie. Daca nu i-ai acordat partenerului atentia cuvenita in ultima perioada, poate ar fi bine sa iti iei revansa si sa ii faci o surpriza placuta in weekend. De altfel, si tie ti-ar prinde bine o evadare din rutina.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Capricorn

Esti predispus la accidente in prima parte a saptamanii, asa ca ar fi bine sa eviti orice operatiune riscanta. De asemenea, vei fi extrem de nervos si stresat! Nu te mai ingrijora pe toate lucrurile marunte.

Daca urmaresti sa te angajezi sau sa obtii o promovare, ai grija sa fii foarte ferm atunci cand iti expui argumentele. Joi ar putea fi ziua ta norocoasa! Insa, tot joi, vei avea o discutie aprinsa cu partenerul de viata. Nu lasa serviciul sa iti afecteze viata amoroasa.

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Varsator

Daca prezinti simptomele unei alergii usoare sau o raceala minora, tratamentele naturiste isi vor face efectul in cazul tau. Daca lucururile sunt mai grave, insa, mergi la medic pentru un tratament mai puternic!

Vei avea cheltuieli luni si marti, insa ai grija sa nu depasesti limitele bugetului. Partenerul tau iti va pune la grea incercare increderea si rabdarea. Tine cont de faptul ca astrele favorizeaza activitatile petrecute in cuplu, asa ca faceti ceva placut impreuna!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Pesti

Vei intra intr-o polemica cu superiorii sau cu un coleg, iar lucrurile se pot dovedi a fi destul de complicate. Nu ceda nervos si nu spune cuvinte grele, caci s-ar putea ca tot tu sa ai de suferit! Reactioneaza cu mult calm!

E posibil ca luni sau marti sa fii implicat intr-o disputa familiala, fara ca tu sa ai neaparat legatura cu ea. Incearca sa-i impaci pe toti!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top