Connect with us
Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016. Luna plina in Scorpion

Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016. Probleme, probleme si iar probleme – cam asta se anunta pentru anumite zodii si asta din cauza lunii pline care va intra pe cerul Scorpionului din 22 aprilie.

Berbec

Urmeaza o saptamana favorabila din punct de vedere carieristic. Se intrevad cateva blocaje emotionale spre final, insa nu sunt foarte importante. Tot ce trebuie sa inveti in perioada urmatoare este sa actionezi cu cumpatare daca vrei rezultate. Zile favorabile: miercuri, vineri si duminica.

Taur

Apar probleme in familie si ar fi bine sa le lamuresti pentru totdeauna. Vei avea cateva momente destul de tensionate la locul de munca, dar asta din cauza anumitor neintelegeri care intervin pe nepusa masa. Zile favorabile: marti si vineri.

Citeste si: Cinci zodii care sufera mereu din iubire

VEZI SI: Cele mai naive zodii

Gemeni

Vrei sa iti cresti autoritatea, insa metodele pe care le alegi nu sunt cele mai fezabile. Lucrurile nu se rezolva cu suparari si indignari. Cauta solutii prin care oamenii sa te inteleaga si sa te urmeze cu incredere. Zile favorabile: vineri si sambata.

Rac

Nu vei reusi nici tu sa te faci foarte inteles in perioada ce vine. Comunicarea va fi deficitara si singura vinovata de asta este luna plina din Scorpion din 22 aprilie. Zile favorabile: luni si vineri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top