Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016. Luna plina in Scorpion

16.04.2016
Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016. Luna plina in Scorpion

Horoscop saptamanal 18-24 aprilie 2016. Probleme, probleme si iar probleme – cam asta se anunta pentru anumite zodii si asta din cauza lunii pline care va intra pe cerul Scorpionului din 22 aprilie.

Berbec

Urmeaza o saptamana favorabila din punct de vedere carieristic. Se intrevad cateva blocaje emotionale spre final, insa nu sunt foarte importante. Tot ce trebuie sa inveti in perioada urmatoare este sa actionezi cu cumpatare daca vrei rezultate. Zile favorabile: miercuri, vineri si duminica.

Taur

Apar probleme in familie si ar fi bine sa le lamuresti pentru totdeauna. Vei avea cateva momente destul de tensionate la locul de munca, dar asta din cauza anumitor neintelegeri care intervin pe nepusa masa. Zile favorabile: marti si vineri.

Citeste si: Cinci zodii care sufera mereu din iubire

VEZI SI: Cele mai naive zodii

Gemeni

Vrei sa iti cresti autoritatea, insa metodele pe care le alegi nu sunt cele mai fezabile. Lucrurile nu se rezolva cu suparari si indignari. Cauta solutii prin care oamenii sa te inteleaga si sa te urmeze cu incredere. Zile favorabile: vineri si sambata.

Rac

Nu vei reusi nici tu sa te faci foarte inteles in perioada ce vine. Comunicarea va fi deficitara si singura vinovata de asta este luna plina din Scorpion din 22 aprilie. Zile favorabile: luni si vineri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare