Connect with us
Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. Previziuni astrologice detaliate pentru toate zodiile pentru aceasta saptamana! Ce se intampla cu fiecare zodie.

Horoscop

Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. Probleme in familie pentru Pesti

Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. Previziuni pentru toate zodiile!

BERBEC

Te asteapta o saptamana plina de provocari din toate punctele de vedere. Sunt favorizate sectoarele Bani si Studii, asa ca nu e exclus sa obtii diplome importante in urmatoarea perioada. Din punct de vedere amoros nu ai de ce sa iti faci griji, iar cu sanatatea se rezolva totul daca ai avut recent vreo interventie chirurgicala sau ai urmat un tratament. Zile favorabile: sambata si duminica.

TAUR

Apare un context nou in planul comunicarii. Vei fi pus in fata faptului implinit fara sa constientizezi cu exactitate unde gresesti. Apar o serie de probleme la locul de munca, unde vei fi contestat chiar daca in majoritatea cazurilor nu ai nicio vina. Zile favorabile: miercuri, joi si vineri.

Citeste si: Aceasta este zodia experta in santaj emotional!

GEMENI

Apar serioase dificultati in sectorul negocierilor. Pot aparea si probleme in ceea ce privesc bunurile. Daca ai un proces legat de recuperarea anumitor obiecte ori terenuri, legea ti se va impotrivi mai ales intre 22 si 24 iunie. Zile favorabile: vineri si sambata.

RAC

Ai grija la drumetiile pe care le vei face in urmatoarea perioada. Nu tot ce zboara se mananca, deci trebuie sa iti iei masuri de siguranta din timp. Zila favorabile: marti si miercuri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top